HCL.HR

Frozen Endzone promijenio naziv u Frozen Cortex

Stjepan Fikter 24.07.2014.   •   0 komentara


Dolaskom nove nadogradnje za igru koja uključuje različita poboljšanja i nove stvari, ova futuristička verzija robotskog footballa doživjela je i promjenu naziva.

Druga strateška igra nezavisnog studija Mode 7 dobila je nadogradnju uz koju je stigla i promjena naziva.

Roboti koji igraju futuristički football više se neće okupljati pod imenom Frozen Endzone već pod nazivom Frozen Cortex, te su po prvi puta postali dostupni na Macu i Linuxu kroz Steam Early Access program.

Nova verzije igre donosi nadograđenu umjetnu inteligenciju te značajna poboljšanja u vremenu učitavanja i frame rateu koja će se kretati od 50 do 100% na većini hardvera. Također, tu su i novi stadioni, lopte te animacije.

Mode 7 kaže da za promjenu naziva igre imaju tri razloga:

1.) Originalno ime bilo je pomalo glupo i dosadilo nam je.
2.) Mislimo da bolje izgleda ovako.
3.) Neki su ljudi mislili da radimo Madden igru s robotima, to nije što radimo.

Također nadodaju da je Cortex istodobno strategija na poteze koja je uz to kompetitivno zamotana u obliku brutalnog futurističkog sporta. Nije simulacija niti jednog postojećeg sporta nego uzima inspiraciju iz footballa, ali je možete zaigrati bez imalo razumijevanja za sport koji ju je inspirirao.

Nismo sigurni koliko novo ime zvuči bolje, zanimljivije ili zvučnije, no znamo da ispod ovih riječi možete pogledati novi trailer.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!