HCL.HR

GALERIJA: Drugi pogled na atmosferu Gamescoma 2013

crnigavran 05.09.2013.   •   2 komentara


Da bi vam što bolje dočarali atmosferu Gamescoma, ukrali smo neke fotke od članova udruge DUMP koja je s nama išla na putovanje do Gamescoma. Nemojte nikom reć!

Uskoro ćemo vam atmosferu Gamescoma dočarati na najbolji mogući način – video reportažom. No produkcija takve reportaže zahtijeva dosta vremena, a uz sve igre koje ovih dana recenziramo, upravo nam vremena ponajviše manjka. No ne brinite, snaći ćemo se mi već nekako – samo ćete morati tu reportažu još malo pričekati.

Ipak, kako bi se barem malo iskupili za to čekanje, odlučili smo vam poslužiti još malo fotkica s Gamescoma 2013, a ovaj put vidjet ćete čak i pokoju hostesu, cosplayera i cosplayericu. Osim toga, kroz upravu osvježenu galeriju slika dobit ćete bolji uvid u atmosferu na nekim turnirima koji su se održavali u subotu i nedjelju na velikom sajmu, kao i u vanjski prostor izvan velikih hala gdje su brojni posjetitelji išli odmarati noge (čitaj: sjesti na pod).

Tih 50 novih slika uslikala je ekipa iz udruge mladih programera DUMP iz Splita, koja je i ove godine pošla s nama na putovanje do Gamescoma. Njihovu punu galeriju slika s Gamescoma pogledajte na Facebooku, a za 50-ak slika koje smo mi iz nje izabrali, pogledajte našu punu galeriju koja sada broji ukupno 91 fotkicu.

Komentari (2)

  • DaDoXy

    05.09.2013 - 14:59

    mora da vam je bilo pravo lose 😛

  • buby8992

    05.09.2013 - 15:31

    Not enough boobs.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!