HCL.HR

GALERIJA: Prvi pogled na vizuale novog Unreal Tournamenta

nebel 06.07.2014.   •   1 komentara


Kao dokaz da se na novom Unreal Tournamentu zaista radi u Epicovim uredima, stigle su nam prve konceptualne slike i detalji o dostupnim modovima igranja.

Bez brige fanovi pucačina stare škole, na novom UT-u aktivno se radi, a posljednji dokaz toga stiže iz razvojnog studija Epic koji je podijelio s javnošću prve konceptualne slike i detalje o modovima igre.

Dobili smo ukupno četrnaest slika koje pokazuju konceptualne crteže likova i mapa, ali i rane 3D modele oružja poput Shock Riflea. Pogledajte ih sve u našoj galeriji – na dnu ove vijesti ističemo samo četiri komada.

Uz taj prvi pogled na igrine vizuale, Epic je na Unreal Tournament blogu objavio i novi podcast o razvoju igre u sklopu kojega saznajemo da će igra izaći samo s Team Detachmatch modom, ali će kasnije dobiti Capture the FLag i Onslaught modove. Epic, čini se, želi razvijati igru polako, ali sigurno, testirajući svaki novi korak sa zajednicom najprivrženijih fanova serijala. Taj podcast poslušajte u cijelosti odmah ispod ovih riječi.

Kako vam se čini smjer u kojem idu vizuali? Mislite li da će novi UT “uspjeti” na današnjem tržištu? Javite se u komentarima.

Komentari (1)

  • Wasteful

    06.07.2014 - 16:45

    Dočekat ćemo i to

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?