HCL.HR

Game of Thrones nastavlja s drugom epizodom u veljači

Zoran Žalac 23.01.2015.   •   2 komentara


Druga od šest planiranih epizoda Telltaleove Game of Thrones avanture zvat će se The Lost Lords, a moći ćemo ju zaigrati od 3. veljače.

Prije nego TV serija Game of Thrones u travnju krene u svoju petu sezonu, Telltale će nastaviti sa svojom prvom sezonom interaktivne avanture u istoimenom fantazijskom serijalu. Nova, druga epizoda Game of Thrones avanture zvat će se The Lost Lords i bit će dostupna od 3. veljače na PC, Mac, PS3 te PS4 platformama, te od 4. veljače na X360 te Xbox One konzolama, a od 5. veljače na Androidu te iOS-u.

Iz priloženog trailera koji ima mrvicu spoilera iz prethodne epizode, možemo vidjeti kako ćemo u nadolazećoj epizodi od poznatih likova vidjeti Jona Snowa, dok ćemo od novih igrivih likova upoznati Ashera Forrestera, prognanog sina koji je u Essosu i naizgled daleko od problema s kojima se suočava njegova porodica.

Komentari (2)

  • DjokaBA

    23.01.2015 - 16:40

    Jedva cekam. Iako su mnogi napljuvali prvu epizodu, meni kao velikom fanu i knjiga i serije je bilo veoma interesantna, a verujem i svim ostalim ljudima koji su ludi za Martinovim serijalom.

  • Cro007

    23.01.2015 - 20:03

    Jon Snow still knows nothing

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?