HCL.HR

Gameri hoće ići na more

Andrej Krezić 03.08.2015.   •   1 komentara


Već vam je poznato da se u slovenskom Gaming resortu održava sedmodnevni gaming event s bogatim nagradama,a evo kako ondje možete otići besplatno (uz troškove putovanja) uz malo truda.

Nema kruha bez motike, govorili su naši stari, jer nisu imali računala pa nisu znali da se kruh može zaraditi i sjedeći za računalom igrajući videoigre.

U suradnji sa slovenskom organizacijom TheOverpowered.si održat će se Dota 2 i CS:GO turniri u kojima možete zaraditi sebi i svom timu ulaznicu za festival za pet ljudi i svakome voucher od 50 eura za Gaming Paradise 2015.

Za sve jugonostalgičare bit će radosna vijest da će natjecanje funkcionirati na principu prepoznatih timova iz šest država bivše Jugoslavije u obje igre. U CS:GO su već izabrani timovi koji će predstavljati Hrvatsku i Crnu Goru.

Natjacanje u Doti će imati i otvorene kvalifikacije na koje se može prijaviti bilo tko te će pobjednik tih kvalifikacija dobiti priliku očitati bukvicu pozvanom timu i zauzeti njegovo mjesto u finalnom turniru.

CS:GO turnir će trajati od 7. do 9. kolovoza. Prvo će se odigrati grupe po round robin sistemu (bo2). Pobjednici grupa idu direktno u polufinale, a ostali u razigravanje. Igra se na dvije dobivene partije, osim finala koje se igra na tri dobivene partije (bo5).

Dota turnir se održava od 14. do 16. kolovoza. Prije toga će svaka država zasebno održati otvorene kvalifikacije, a zatim slijedi isti sistem kao u CS:GO.

Još jedna izvrsna vijest za sve s neutaživim natjecateljskim duhom dolazi od strane organizatora. Otvorene su prijave za League of Legends i Hearthstone turnire na koji se mogu prijaviti svi koji dolaze u Portorož. LoL-ati će se od 7. do 9. rujna, a bacati karte od 10. do 12. rujna.

Sva pravila, raspored i ostale korisne informacije možete pronaći na službenoj stranici gdje možete izvršiti i prijavu.

Komentari (1)

  • trulex

    03.08.2015 - 17:43

    Jao nama ako ima ljeba bez motke.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?