HCL.HR

Gaming Paradise 2015 ponudit će nekoliko turnira od 10 000 dolara za posjetitelje

sponzorirani članak 15.08.2015.


More, sunce, veliki svjetski esports timovi i prilika da zaradite igrajući omiljenu igru – zvuči kao pravi gamerski raj, zar ne? Najbolje od svega, održava se odmah iza ugla – ovog rujna u Sloveniji.

The Gaming Resorts stvorili su mnogo buke u e-sports zajednici kada su najavili svoj prvi festival nazvan Gaming Paradise 2015 koji ovoga rujna u Portorožu u Sloveniji obećava dostaviti jedinstveno iskustvo, kombinirajući odmor uz more s ogromnim e-sports događajem.

U međuvremenu su pridobili veliku podršku zajednice gamera, ponajprije zbog činjenice da su uspjeli potvrditi dolazak nekoliko najboljih svjetskih CS:GO i Dota 2 timova poput NiP, Virtus.Pro, Empire i The Alliance, koji će sudjelovati u dva velika turnira s nagradnim fondom od čak 50 000 dolara.

A za sve vas koji niste zainteresirani samo za iskustvo gledanja napetih mečeva između ponajboljih svjetskih timova već se želite i sami priključiti akciji, održat će ne jedan, ne dva, već ŠEST manjih turnira otvorenih za sve posjetitelje festivala. Sve što vam je potrebno za sudjelovanje je važeća ulaznica za festival! Bilo da igrate CS:GO, Dotu 2, League of Legends, Hearthstone, Civilization 5 ili Pro Evolution Soccer, na Gaming Paradiseu 2015 pronaći ćete turnir za sebe. Svaki od tih manjih turnira održat će se negdje tijekom trajanja festivala između 6. i 13. rujna, a trajat će minimalno tri dana.

Turniri u League of Legendsu, Hearthstoneu, Civilizationu 5 i Pro Evolution Socceru imat će bogat nagradni fond u iznosu od čak 10 000 američkih dolara za svaki turnir. CS:GO i Dota 2 turniri imat će nešto manji nagradni fond od 3000 dolara budući da nisu prvotno planirani.

Gaming Paradise 2015

Pred-registracija je sada otvorena za sve vas koji ste već kupili karte za festival – možete se pred-registrirati za CS:GO ili Dota 2 turnir kroz ePlayground, dok će sustav prijave za druge turnire biti dostupan uskoro kroz službenu stranicu The Gaming Resortsa. U svakom slučaju, za prijavu će vam trebati kupljena karta za festival – samo kliknite ovdje da nabavite svoju ulaznicu.

Kako bi dali vjetar u leđa lokalnoj e-sports sceni, The Gaming Resorts su također odlučili organizirati CS:GO i Dota 2 turnire za timove iz zemalja bivše Jugoslavije kako bi im dali priliku da osvoje besplatne karte za festival i šansu da predstavljaju svoju zemlju na Gaming Paradiseu 2015. Kvalifikacijski CS:GO turnir završio je prošlog vikenda pobjedom Hrvatske nad Slovenijom sa svega dva boda razlike – pogledajte neke od najzanimljivijih momenata iz tog meča ovdje i ovdje.

Dota 2 kvalifikacije počele su danas u 16 sati, a možete ih popratiti uživo na theOverpowered i Pankracij Twitch kanalima.

Ako mislite da vi ili vaša ekipa imate ono što je potrebno da biste pobijedili na jednom od turnira za posjetitelje ovog rujna u Portorožu, zaputite se na službene stranice The Gaming Resortsa za više informacija o ulaznicama i pred-registracijama za turnire. Primat će se i prijave na sâmoj lokaciji ako bude slobodnih mjesta. Svakako biste trebali provjeriti službene stranice festivala čak i ako niste zainteresirani za sudjelovanje u turnirima – sa svime što ima za ponuditi, Gaming Paradise 2015 zasigurno će opravdati svoj naziv te ponuditi jedinstveno i nezaboravno iskustvo!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?