HCL.HR

Gaming webshop Svijet Igara slavi 7. rođendan, časti popustima na razne igre i PS Plus pretplatu

sponzorirani članak 01.09.2018.


Poznati hrvatski gaming webshop Svijet Igara slavi sedam godina postojanja uz brojne popuste na igre, konzole i PS Plus vouchere, kao i potpuno redizajniran webshop u kojem narudžbe i prednarudžbe možete obaviti bez kartice.

Dobro poznata hrvatska gaming trgovina Svijet Igara danas slavi 7. godina postojanja, a rođendansko slavlje obilježit će popustima na razne igre kao i potpuno redizajniranim webshopom.

Svijet Igara dio je službene distributivne mreže PlayStation® i Nintendo® brandova u Republici Hrvatskoj, a u krugovima domaćih gamera poznati su po odličnim cijenama i iznimno brzoj dostavi. Sjedište Svijeta Igara je u Osijeku, ali kao webshop naručene proizvode isporučuju putem dostavne službe GLS na području cijele Hrvatske.

Na naslovnici novog webshopa sada u oko odmah upada veliki prikaz najatraktivnijih i najnovijih naslova u ponudi, poput upravo izašlog Pro Evolution Soccera 2019 za PS4 po cijeni od svega 399kn. Što je zaista dobra cijena za jednu igru koja je tek ugledala svjetlo dana. Za one malo veće fanove PES-a i engleskog nogometa specifično, tu je i posebno PES 2019 David Beckham izdanje.

Ako želite proći jeftinije i zaigrati neku nadolazeću igru među prvima, tu je i vrlo jednostavan sustav prednarudžbi. Jednostavno dodajte prednarudžbu igre u košaricu, ostavite podatke i netko iz Svijeta Igara će vas kontaktirati nekoliko dana prije izlaska igre da potvrdite narudžbu i odaberete način plaćanja. Primjerice, Spider-Man za PS4 uskoro izlazi pa ako ga mislite nabaviti prednarudžba će vas izaći jeftinije, a i zaigrat ćete ga među prvima jer se Svijet Igara uvijek potrudi poslati vam igru toliko ranije da kod vas dođe točno na dan izlaska.

Sve narudžbe zaprimljene do 13 sati šaljemo isti dan (i nije bilo dana u ovih 7 godina da to nije bilo tako), isporuka je sljedeći dan GLS-om.

U ovu izjavu vlasnika Svijeta Igara i sami smo se uvjerili nekoliko puta – nedavno uz narudžbu Uncharted 4 Libertalia Editiona (koji su jedini u Hrvatskoj imali u tom trenutku i to po odličnoj cijeni).

Što se rođendanskih popusta tiče skrenut ćemo vam pažnju na povoljne cijene PS4 kontrolera, PS4 kamere, PS Plus pretplata, kao i igara Detroit: Become Human, God of War, Crash Bandicoot trilogije za PS4 te GTA 5 za PC i PS4. No još hrpa toga je na popustu pa provjerite potpunu ponudu na webshopu Svijeta Igara.

Gore smo spomenuli PES 2019, no ako po pitanju nogometnih simulacija više preferirate Fifu – nema problema, tu je i primamljiva cijena za prednarudžbu Fife 19 koja izlazi krajem ovog mjeseca.

Za online naručivanje u Svijetu Igara ne morate imati karticu – platiti možete internet bankarstvom ili pouzećem po primitku pošiljke, a PS Plus vouchere možete dobiti i na e-mail adresu istoga dana.

Svijet Igara je gaming webshop kakav može poslužiti za primjer ostalima, uz redovite popuste, brzu dostavu i brigu za kupce, a činjenica da uspješno posluju već sedam godina svemu tome samo ide u prilog.

Čestitamo rođendan ekipi iz Svijeta Igara, a vama preporučamo da im udarite like na Facebook stranicu kako ne biste propustili neku akciju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?