HCL.HR

Gasi se Final Fantasy battle royale igra, a nije stara ni godinu dana

Zoran Žalac 12.10.2022.   •   1 komentara


Final Fantasy nije ostvario uspjeh u battle royale žanru pa je Square Enix najavio gašenje servera za mobilni naslov Final Fantasy 7: The First Soldier.

Final Fantasy 14 je trenutno najaktivniji MMORPG na tržištu koji je za života privukao više od 27 milijuna igrača. No, popularnost te igre definitivno je priča za sebe, odvojena od drugih pokušaja Square Enixa da približi Final Fantasy novim generacijama igrača. Evo i potvrde za to jer Square Enix odustaje od ideje FF battle royale igre nepunih godinu dana otkako je ista lansirana.

Neki će vjerojatno ostati u čudu kad čuju za Final Fantasy 7: The First Soldier, battle royale igru koja je dostupna još od prošle jeseni, ali samo na mobilnim platformama. No, neće biti dostupna još dugo jer je Square Enix najavio gašenje servera za nju, zakazano za 11. 1. 2023.

Kažu kako su teškog srca donijeli odluku o ukidanju igre, ali da jednostavno nisu mogli dostaviti iskustvo koje su igrači očekivali. Ovo sad već postaje mantra Square Enixa jer im je FF7: The First Soldier sad već druga live service igra koju će ugasiti svega godinu dana nakon lansiranja. Drugi nesretnik je Babylon’s Fall – jedna od najgore ocijenjenih igara ove godine, čiji je fijasko tim veći što je koštala 60 eura.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?