HCL.HR

Gasi se službeni forum za PlayStation konzole

Zoran Žalac 14.02.2020.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Zaključno s ovim mjesecom Sony će prestati pružati podršku preko službenog foruma za PlayStation konzole.

Po internetskim se kuloarima već odavno priča da su forumi mrtvi, a u Sonyju su to čuli i povjerovali u tu tvrdnju. Da za službeni forum na PlayStation.com više neće biti ljubavi objavljeno je na samo Valentinovo, vrlo kratkim priopćenjem u kojemu stoji da se PlayStation forum gasi 27. 2. ove godine.

U priopćenju se navodi kako se sva rasprava o svim stvarima vezanim uz PlayStation treba preseliti u komentare na službenom PlayStation Blogu, Twitter profilu te Instagramu. Korisnici koji trebaju pomoć i podršku vezano uz neke tehničke probleme s PlayStation konzolama usmjereni su na korisničku službu kojoj se mogu javiti elektroničkom poštom ili telefonski.

Iako dio korisnika ovakvom odlukom definitivno neće biti zadovoljan, takvo što nije presedan. Sve više tvrtki prebacuje službenu komunikaciju na novije platforme, poput društvenih mreža ili Discord servera. Starijim je igračima to ponekad krivo i žalosno jer su forumi prije imali “ono nešto svoje”, a na temelju mnogih su i nastali neki uspješni projekti, između ostalih i portal na kojemu se upravo nalazite.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?