HCL.HR

Gdje nabaviti Minecraft noćnu svjetiljku, gaming figure i rijetka izdanja igara?

sponzorirani članak 10.01.2016.


Upoznajte se s hrvatskim gaming webshopom koji voli našeg Zlatnog dabra, a uz aktualne hit igre u ponudi uvijek nudi i neke gaming ludorije kakve drugdje nećete tako lako naći.

game-world

Game-World.hr glavni je sponzor nagradne igre Zlatnog dabra ove godine – podijeliti će našim glasačima 14 vrijednih igara za PC i konzole, a pobjednicima će upravo oni te nagrade i poslati na kućnu adresu. Pa prije nego najsretnijima od vas pokucaju na vrata s nagradom, bilo bi zgodno da se malo upoznate.

Riječ je o gaming webshopu posebnom po mnogočemu. Prije svega, nude prednarudžbe svih hit igara za koje garantiraju dostavu prvog dana prodaje igre na željenu adresu bilo gdje u Hrvatskoj. Par klikova iz udobnosti dnevnog boravka i igra koju dugo čekaš dođe ti doma na dan izlaska. Osim toga, uz svaku igru kupljenu u periodu prednarudžbi, Game-World.hr svoje kupce nagrađuje besplatnim dodatnim poklonom – majicom, značkom, naljepnicom, olovkom, kapom, figuricom, šalom, posterom ili sličnim brandiranim i limitiranim gaming dodacima.

Posvećeni su i tome da za kolekcionare među vama uvijek imaju spremna neka posebna, atraktivna i rijetka izdanja raznih aktualnih igara. To su vam ona izdanja u kojima diskovi s igrom dolaze u kreativnim kutijama, uz posebne figurice, majice, fizičke mape iz igre i tome slično. Ako volite kupovati i skupljati takve stvari, poput Minecraft noćne svjetiljke, vjerojatno znate da ih nije uvijek lako naći u trgovinama na ovim našim prostorima, no Game-World.hr nudi zaista velik broj gaming figura, gaming majica te ostale brandirane gaming opreme.

RASPRODAJE I POSEBNE PONUDE

Vrijedi se svako toliko zaputiti u rubriku Ponuda mjeseca na Game-worldu jer tamo možete naići na neke stvarno krasne cijene za novije i starije igre. Primjerice, u ovo doba godine kada zaista nema nekih novih hitova ili posebnih popusta u gaming svijetu, na Game-Worldu možete nabasati na Batman: Arkham City za PC za svega 22kn. Nije to više nova igra, ali za taj novac dobivate vrhunsku zabavu s gospodinom Batsom u trajanju od više desetaka sati. Osim toga, u rubrici Rasprodaja za oko bi vam mogao zapeti također odlični L.A. Noire za svega 44kn ili napeta i mračna pucačina za The Darkness II u PS3 izdanju za 67 kuna.

Ako se registrirate na njihovom webshopu (što je naravno potpuno besplatno), možete ostvariti još neke dodatne popuste, a dobivat ćete i redovite obavijesti o promotivnim kampanjama i rasprodajama. Naravno, bez dosadnog spama – samo bitne stvari.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?