HCL.HR

Gearbox želi Borderlands 2 na PS Viti

Nikola Bunjevac 07.07.2012.   •   1 komentara


Gearboxov CEO Randy Pitchford izrazio je veliku želju za Borderslandsom 2 na PS Viti, a kako bi se to dogodilo, voljan je vanjskom studiju prepustiti rad na prijenosnoj verziji.

Randy Pitchford, predsjednik Gearboxa, studija koji trenutno radi na pucačini Borderlands 2, jučer je izjavio kako bi dotičnu igru volio vidjeti na prijenosnoj PlayStation Vita konzoli. Po Pitchfordovim riječima, to bi pridonijelo iskustvu igranja jer bi igrači “u pokretu” mogli razvijati lika s kojim igraju kod kuće.

“Jedna od stvari koje želim da Sony učini jest da podupre Borderlands jer bih volio vidjeti verziju igre za Vitu. Htio bih imati mogućnost igrati s likom kojega razvijam na svojoj PS3 konzoli, i onda kada sam na putu, sa Vitom mogu jednostavno nastaviti razvijati istog lika jer on postoji negdje u oblaku.” – izjavio je Pitchford.

Zanimljivost u ovome je da Gearbox jednostavno nema vremena za razvoj igre na PlayStation Viti paralelno uz ostale platforme pa bi zbog toga taj dio razvoja rado prepustio nekom vanjskom studiju. Borderlands 2 je inače u razvoju za PC, X360 te PS3, a zakazan je za izlazak 21. rujna ove godine.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?