HCL.HR

Ghost Recon Breakpoint besplatan je za isprobavanje ovog vikenda

Zoran Žalac 03.11.2021.   •   3 komentara


Ovoga vikenda svi zainteresirani igrači mogu besplatno isprobati Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint i njegovu najnoviju ekspanziju Operation Motherland.

Ghost Recon Breakpoint opravdano je primao kritike po izlasku prije dvije godine. Međutim, Ubisoft nije odustao od te igre te još uvijek priprema nove sadržaje za nju. Isto su tako ispravili većinu prigovora koje smo imali, te optimizirali igru za nove konzole. U slučaju da želite vidjeti koliko je igra napredovala te istražiti je li sada vrijedna igranja, Ubisoft priprema vikend besplatnog isprobavanja.

Od sutra, 4. 11. u 18 sati pa sve do 8. 11. u 18 sati Ghost Recon Breakpoint bit će besplatan za igranje na PC-u, PlayStation te Xbox konzolama. Pre-load je već krenuo tako da možete staviti igru da se skida i maksimalno iskoristiti vrijeme za igranje.

U ovom isprobavanju dostupna vam je cijela kampanja Ghost Recon Breakpointa, a osim nje moći ćete isprobati i nekoliko misija novog proširenja zvanog Operation Motherland. U toj ekspanziji igrači će susresti Bodarke, grupu neprijatelja koji su poznati fanovima serijala, a više o njima doznajte u sljedećem videu.

Komentari (3)

  • Rinma_1997

    03.11.2021 - 12:42

    Probao i dosta zadovoljan igrom, imam cijelu verziju u koju sam uložio oko 3-4 sata.
    Poprilično zanimljivo.

  • Emexs

    03.11.2021 - 12:44

    Ako zeli ko Co – Op slobodno nek se javi ili neku drugu igricu svejedno.

    • Re4p3r

      @Emexs, 03.11.2021 - 14:41

      RisenFeniks na ubisoft connectu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?