HCL.HR

Ghosts ‘n Goblins Resurrection stiže na PC, PlayStation i Xbox u šestom mjesecu

Zoran Žalac 26.04.2021.   •   4 komentara


Iz Capcoma su najavili kako na PC, PlayStation i Xbox platforme planiraju lansirati igru Ghosts ‘n Goblins Resurrection koja je trenutno dostupna jedino na Nintendo Switchu.

UPDATE: Pojavio se datum izlaska Ghosts ‘n Goblins Ressurectiona za PC, PlayStation 4 te Xbox One. Donedavnu Switch ekskluzivu moći će se zaigrati na spomenutim platformama od 1. 6. ove godine. Zapravo – čak i dan ranije (31. 5.) ako igru naručite prije tog datuma.

Čini se kako verzija za PC, PlayStation i Xbox neće imati nikakvih posebnih dodataka naspram prethodne verzije za Switch. Nažalost, to znači da će co-op mod i dalje biti samo lokalni, tj. da igru nećete moći dijeliti s drugim igračem putem interneta.

IZVORNA VIJEST (16. 4.): Krajem drugog mjeseca ove godine na Nintendo Switch konzoli lansirana je igra Ghosts ‘n Goblins Resurrection, svojevrsni reboot starog Capcomovog serijala koji datira još iz osamdesetih godina prošlog stoljeća. Izazovne avanture viteza Arthura koji mora spasiti svoju djevu od duhova, goblina, demona, kostura i drugih nakaza naišle su na podijeljene reakcije publike i recenzenata. No, to nije obeshrabrilo tvrtku Capcom da lansira igru i na druge platforme.

Najavljeno je tako danas da će Ghosts ‘n Goblins Resurrection dobiti svoje verzije za PlayStation 4, Xbox One te PC (Steam). Kada točno – ne zna se, novi trailer navodi samo “uskoro”, što bi moglo značiti – još ove godine. S obzirom da igra ima retro stil grafike, ne treba od novih verzija očekivati neka značajna poboljšanja. Ipak, možda se proširi funkcionalnost kooperativnog multiplayera koja je novitet za ovaj stari serijal.

Komentari (4)

  • XLBanana

    16.04.2021 - 14:02

    Uh nice. Svidela mi se, a nemam Switch.

  • Triksterica

    16.04.2021 - 14:40

    Super je! Jedva čekam da izađe za PS4. 😍

    • persona_user

      @Triksterica, 16.04.2021 - 17:22

      Daleko si bolja od tvog “brata” Trickstera na portalu

    • Triksterica

      @persona_user, 16.04.2021 - 19:43

      Oprosti, ali nisam upućena. Na što točno misliš? 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?