HCL.HR

GIVEAWAY: Dijelimo kodove za kartašku igru Phageborn

Zoran Žalac 25.02.2020.   •   2 komentara   •   HCL objave


Domaća kartaška igra Phageborn nedavno je lansirana na Steamu, a mi poklanjamo deset primjeraka te igre koju možete zaigrati s našim Filipom.

Prošlog tjedna na našem serveru podijelili smo četiri primjerka The Divisiona 2 u Gold izdanju, a sada nastavljamo s novim giveawayem. Ovoga puta poklanjamo vam domaću kartašku igru Phageborn, koja je u fazu early accessa ušla početkom ovoga mjeseca. Na Steamu igra za sada drži respektabilnu ocjenu korisnika (87% recenzija je pozitivno), a i naš urednik u nedavnom je odigravanju ustvrdio kako igra ima solidan potencijal da postane interesantan naslov u kartaškom žanru.

Mi vam dijelimo ukupno deset primjeraka igre, a pravila su ista kao i zadnji put. Da biste sudjelovali u giveawayu za Phageborn potrebno je ispuniti sljedeće:

  • pridružiti se HCL Discord serveru unutar 24 sata od objave ove obavijesti (već pridruženi članovi servera mogu preskočiti ovaj korak)
  • u giveaway kanalu HCL Discord servera kliknuti na reakciju poruke u obliku ikone Phageborna

Izvlačenje dobitnika među prijavljenim sudionicima bit će odrađeno nasumično uz pomoć našeg bota, dabra Đuke. Svaki dobitnik ima pravo na jedan kod za igru. Napominjemo kako se u slučaju dobitka korisnik mora javiti unutar 48 sati radi preuzimanja, o čemu je obaviješten kroz tagiranje na serveru.

S obzirom da je Phageborn igra s multiplayer komponentom, na našem Discord serveru odmah možete potražiti i ekipu za igranje. Štoviše, ovoga vikenda naš će recenzent Filip Zorić na serveru igrati i streamati Phageborn pa mu se možete pridružiti u igranju i proćaskati s njim o samoj igri, vremenskoj prognozi i nekim drugim društveno značajnim stvarima.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • MiksaSB

    25.02.2020 - 21:25

    Već sam nabavio…

  • Saren

    25.02.2020 - 21:32

    Hvala HCL 🙂 Vec sam razmisljao o kupovini pokusat cu kod Vas prvo pa sta bude 😀 Sretno svima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?