HCL.HR

Glasaj za najbolju PS4 igru godine i osvoji Sony televizor, PS4 konzolu i tri igre

sponzorirani članak 09.09.2015.


Još nije vrijeme za našeg Zlatnog Dabra, ali je vrijeme da sudjelujete u izboru najbolje PS4 igre godine u organizaciji Sancta Domenice koja najsretnijeg glasača nagrađuje skupom nagradom.

Godina se polako bliži kraju, a bliže nam se tako i razni izbori za najbolje igre godine. Dok mi čekamo prosinac za početak glasovanja u našem tradicionalnom Zlatnom Dabru, Sancta Domenica već je sada odlučila pokrenuti svoj prvi izbor igara godine. Njihov izbor igre godine odnosi se samo na PS4 i uzima u obzir razdoblje od 1.7.2014. do 30.06.2015. s tolerancijom od par tjedana.

Zašto baš taj period? Po njihovim riječima:

„Dolaze praznici kada se najviše igra, a proljeće u pravilu donosi izvrsne igre. Jednostavno, bilo nam je žao zaključiti izbor najboljih s prosincem 2014., bez svježih naslova.“

To svakako ima smisla i definitivno nisu jedini koji održavaju izbor igre godine u sličnom periodu, no znate što ima još više smisla? Glasovati u tom izboru! Jer ostavite li svoj glas u barem dvije od šest ponuđenih kategorija imate priliku osvojiti neke vrlo primamljive nagrade.

Svaki tjedan dijeli se po jedna igra u vrijednosti od 500kn, a svi glasači na kraju izbora mogu osvojiti glavnu nagradu koja uključuje sve što vam treba za uživanje u igranju – najnoviji Sony Android TV dijagonale 140 cm (genijalan za gaming), PlayStation 4 1TB konzolu i čak tri nadolazeće igre po vlastitom izboru.

Glasanje se odvija na Facebooku putem posebne aplikacije – samo kliknite ovdje da ostavite svoje glasove. Javno glasanje je počelo 31. kolovoza, a trajat će sve do 27. rujna, no ako vas zanima koje su igre po sudu najokorjelijih gamera u Sancta Domenici osvojile zlato, srebro i broncu u tih šest kategorija provjerite ovaj članak na stranicama Sancte. Sretno!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?