HCL.HR

Glasaj za najbolju PS4 igru godine i osvoji Sony televizor, PS4 konzolu i tri igre

sponzorirani članak 09.09.2015.


Još nije vrijeme za našeg Zlatnog Dabra, ali je vrijeme da sudjelujete u izboru najbolje PS4 igre godine u organizaciji Sancta Domenice koja najsretnijeg glasača nagrađuje skupom nagradom.

Godina se polako bliži kraju, a bliže nam se tako i razni izbori za najbolje igre godine. Dok mi čekamo prosinac za početak glasovanja u našem tradicionalnom Zlatnom Dabru, Sancta Domenica već je sada odlučila pokrenuti svoj prvi izbor igara godine. Njihov izbor igre godine odnosi se samo na PS4 i uzima u obzir razdoblje od 1.7.2014. do 30.06.2015. s tolerancijom od par tjedana.

Zašto baš taj period? Po njihovim riječima:

„Dolaze praznici kada se najviše igra, a proljeće u pravilu donosi izvrsne igre. Jednostavno, bilo nam je žao zaključiti izbor najboljih s prosincem 2014., bez svježih naslova.“

To svakako ima smisla i definitivno nisu jedini koji održavaju izbor igre godine u sličnom periodu, no znate što ima još više smisla? Glasovati u tom izboru! Jer ostavite li svoj glas u barem dvije od šest ponuđenih kategorija imate priliku osvojiti neke vrlo primamljive nagrade.

Svaki tjedan dijeli se po jedna igra u vrijednosti od 500kn, a svi glasači na kraju izbora mogu osvojiti glavnu nagradu koja uključuje sve što vam treba za uživanje u igranju – najnoviji Sony Android TV dijagonale 140 cm (genijalan za gaming), PlayStation 4 1TB konzolu i čak tri nadolazeće igre po vlastitom izboru.

Glasanje se odvija na Facebooku putem posebne aplikacije – samo kliknite ovdje da ostavite svoje glasove. Javno glasanje je počelo 31. kolovoza, a trajat će sve do 27. rujna, no ako vas zanima koje su igre po sudu najokorjelijih gamera u Sancta Domenici osvojile zlato, srebro i broncu u tih šest kategorija provjerite ovaj članak na stranicama Sancte. Sretno!