HCL.HR

GOG ima sve što đaku ne treba, na popustu je preko petsto igara

Pero Mlinar 04.09.2018.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Na stranicama GOG-a ovog tjedna vladaju solidni popusti pa bi se u ponudi trebalo naći preko 500 naslova sniženih do 90%.

Platforma GOG.com u planu ima umanjiti traumu izazvanu povratkom u učionice te na sniženju ponuditi asortiman raznolikih igara. Akcija tematski obojenog naziva Back to School započela je jučer i trajat će do 10. 09., a na njoj se može nabaviti sve i svašta, od manje poznatih dragulja do renomiranih hitova koje ste možda propustili.

Akcija je osmišljena tako da ponuda artikala na sniženju nije stalna, već se mijenja iz dana u dan, a u nekim slučajevima iz sata u sat. GOG obećava da će se tijekom rasprodaje pojaviti najmanje 500 naslova na sniženju do čak 90%.

Dok je jučer glavni hit bio The Witcher 3: Game of The Year Edition, trenutni naslovi možda su nešto manje bombastični, ali ne može se reći da i dalje nisu kvalitetni: Dragon’s Dogma: Dark Arisen na sniženju je od 67%, Darkest Dungeon snižen je za 60%, tu su Torment: Tides of Numenera, Titan Quest Ragnarok i Wasteland (svaki od njih jeftiniji za 50%), dok je primjerice Darksiders: Warmastared Edition snižen za ogromnih 85%.

Na trenutnoj listi za ulov nalaze se još brojni drugi kvalitetni naslovi, kao što su Pyre, The Vanishing of Ethan Carter, ELEX, Tropico 5.  Neke od ponuda ističu vrlo brzo, već nakon nekoliko sati kad bi se u izlogu trebali pojaviti novi naslovi. Neovisno jeste li zainteresirani za trenutnu ponudu ili biste radije htjeli nabaviti nešto drugo, dobro bi tu i tamo bilo baciti pogled na stranice GOG-a.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Rock_Lee

    04.09.2018 - 15:50

    Samo što đak nema ni za užinu kako treba… :'(

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?