HCL.HR

Gotovo je s podrškom za Crash Team Rumble

Zoran Žalac 01.03.2024.   •   7 komentara


Multiplayer igra Crash Team Rumble više neće dobivati nove sadržaje nakon što se ekipa Toys for Bob odvojila od Activisiona.

Multiplayer igra Crash Team Rumble više nije live service naslov, barem ne u smislu da će ubuduće servirati nove sadržaje.

Jučer smo doznali kako se razvojni tim Toys for Bob odcjepljuje od matične firme Activision te postaje nezavisni studio, a to ujedno znači i da prestaju s radom na Crash Team Rumble. Treća sezona i aktualni battle pass bit će zadnji sadržaji za tu igru, ukida se plaćanje Crash Coinom i ažuriranje koje stiže 4. 3. bit će zadnje koje će igra dobiti.

Serveri do daljnjega ostaju na životu, tako da će igrači i dalje moći igrati ovu igru. Pitanje je samo koliko će igrača uopće ostati uz Crash Team Rumble koji u startu nije uspio privući značajniji interes publike.

Komentari (7)

  • Tony Ghost 1811

    01.03.2024 - 15:05

    Kupis live service igru i nedugo zatim objave da igra nema vise podrske. Sto sa onima koji su kupili igru? Oni su u ovom slucaju ostecena strana. Ne kazem da im se treba vratiti cijeli iznos ali neki dio bi trebao. Ovo nije single player igra pa bi se trebali prema potrosacima tako i odnosit.

    • MeDoNjA

      @Tony Ghost 1811, 01.03.2024 - 16:25

      Hahaha lol , pa serveri su i dalje tu i ima ih . Sa druge strane kao sto pise igrica ni u samom startu nije bila bas igrana , tako da verujem ko god da ju je kupio da se nije bas zadrzao , a ponovo niko te nije puskom lovio da kupis live service igru to je bila tvoja odluka .

    • Demon90

      @MeDoNjA, 01.03.2024 - 16:43

      Koja logika. Po meni sve live service igre koje se plaćaju bi morale imati nekakav ugovor o tome koliko dugo će igra biti minimalno podržana pa nakon toga po potrebi ako ima igrača neka održavaju i daju sadržaj ako nema neka gase.

    • Tony Ghost 1811

      @Demon90, 01.03.2024 - 17:02

      Pa da, to je to.

    • Dajsikeks

      @Demon90, 01.03.2024 - 17:34

      Nije da barem ovdje dobiješ besplatno 500 razina u battle pass-u, koji doslovce ima sve, od sezone 1 do 3, ali ok

    • Tony Ghost 1811

      @MeDoNjA, 01.03.2024 - 17:00

      A gledaj, mene to ne pogadja. Ne igram takve igre niti ih kupujem. Ali ne mozes izbaciti takvu vrstu igre i ne davat joj podrsku. Po meni potrosaci u tom slucaju trebaju biti zasticeni. Jedno je imati server a drugo je podrska.

  • Tatqo

    04.03.2024 - 08:18

    Umjesto da naprave novi(stari) Crash Bash.. to bi se rokalo u Multiplayer-u naveliko..Oni lansiraju ovaj rumble koji je meh… Bar bi za Crash bash mogao ubaciti skinove raznorazne od onih tenkova do flipera ili jahanja polarnog medvjeda.. imali bi ideja ubacivati skinove dozivotno..Ali ne bolje izbaciti ovaku igru i ugasiti je kroz godinu dana( jos ova godina i serveri ce se ugasiti imo)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?