HCL.HR

GTA 5 postao RPG

Zoran Žalac 01.08.2015.   •   1 komentara


Nova impresivna modifikacija za Grand Theft Auto 5 u PC verziji pretvara igru u punokrvni RPG naslov s novim sustavom razvijanja vještina i komuniciranja s likovima.

Ništa nas više ne iznenađuje po pitanju modova za GTA 5 jer smo do sada vidjeli sve i svašta. No, nismo vidjeli mod koji pretvara igru u RPG naslov, pa je konačno došlo vrijeme i za to. GTA V: RPG, mod za koji je zaslužan korisnik LogicSpawn, u igru tako donosi sasvim novi sustav razvijanja vještina vožnje, leta i pucanja – i to za zasebne potpuno nove likove.

S modom tako u singleplayeru možete igrati s likovima koji nisu dio kampanje. Logično, onda ne možete prelaziti misije iza same igre, ali se možete zabavljati misijama koje dolaze uz samu modifikaciju, što demonstrira sljedeći video.

Modifikaciju možete preuzeti ovdje, ali na vlastitu odgovornost jer je još uvijek u razvoju te može rezultirati rušenjem igre i brisanjem drugih modova koje imate.

Komentari (1)

  • IaMarmageddoN

    01.08.2015 - 16:09

    To je Rockstar sam MORAO (doduše, nešto kvalitetnije i kompleksnije) uvesti u samo igru da to bude GTA naslov kakvog želim- savršen ili savršeniji barem. No ne mogu reći da mi se ne sviđa već i sam spomen RPG elementa u GTA V 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?