HCL.HR

GTA: San Andreas prati trendove, dobio je Teslin Cybertruck

Zoran Žalac 29.11.2019.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Famozno Cybertruck vozilo tvrtke Tesla od sada se može voziti i u vremešnom GTA: San Andreasu uz novu korisničku modifikaciju.

Prošlog je tjedna Elon Musk opet skrenuo pozornost šire javnosti predstavljanjem Teslinog vozila zvanog Cybertruck. Vozilo je u konačnici najviše pažnje dobilo ne zbog svoje funkcionalnosti već zbog svoga izgleda. S obzirom da Cybertruck izgleda kao nešto što je izašlo iz ranih 3D igara s prvog PlayStationa, to je vozilo brzo postalo predmet za šalu u industriji videoigara. Međutim, sada se Cybertruck doista pojavio u virtualnom obliku – za ozbiljno. Naime, moguće ga je ubaciti u GTA: San Andreas pomoću ovog korisničkog moda.

Nemam instaliran San Andreas da bih provjerio je li staklo virtualnog Cybertrucka neslomljivo, ali siguran sam da će neki od vas isprobati ovu modifikaciju pa mi javite u komentarima. Siguran sam također da prtljažnik virtualne inačice ne može poslužiti za prevoženje quada. U bilo kojem slučaju, interesantno je to kako ljudi još uvijek prave nove dodatke za 15 godina staru GTA igru – a s obzirom da modifikaciju prvog dana preuzelo više od 600 ljudi, definitivno ima i onih koji San Andreas još uvijek igraju.

UPDATE: Naravno, Cybertruck se pojavio i u drugim GTA igrama. Vozi ga se i u GTA 5, a čujemo da se pojavio i u Minecraftu.

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • Agent

    29.11.2019 - 18:52

    neka ga ubace u ets2

  • Kiner Pingvin

    29.11.2019 - 20:21

    A gore plakata za Pirate iz Nigdjezemske u GTA. Na to nikad nisam naletio.

  • casey

    29.11.2019 - 20:28

    Video je GTA 5, HCL!

    • karlod1997

      @casey, 01.12.2019 - 21:59

      “…Cybertruck se pojavio i u drugim GTA igrama….”

  • Darac83

    29.11.2019 - 21:15

    Iako je Red Dead Online puno napredovao od svojih skromnih početaka, čini mi se da neće nikad dobit veću pozornost R* dokle god im “krava muzara”, GTA, ovako dobro posluje…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?