HCL.HR

Halo 5 oplakuje pokojnog Master Chiefa

Zoran Žalac 29.09.2015.   •   2 komentara


Halo 5 želi nas uvjeriti da je Master Chief pokojni. Za to je čak snimljen i dosta skup spot koji vam možda izmami suzu na lice. Iako zapravo znate da nije mrtav.

Smrt junaka. Kraj ere. Pečenka za sahranu. Ti su motivi neobično korisni za unošenje drame u reklamnu kampanju neke igre. Sjetite se samo što ste prvo pomislili kad si je Snake u trailerima za MGS 4 stavio pištolj u usta. Sličnim se trikom koriste Microsoft i 343 Studios za svoj nadolazeći Halo 5: Guardians.

Ranije ove godine vidjeli smo Master Chiefa kao negativca kojega lovi drugi igrivi lik – Agent Locke. Ovoga puta trailer nas uvjerava kako je Master Chief pokojni. Umro junak, zatrpala ga hrpa kamenja. Izmolite očenaš i slava ocu. A onda se 27. 10. uvjerite kako je to sve namjerno dramatiziranje bez pravog pokrića te da ikona Xbox platforme nije mrtva. To je njegov zli brat blizanac, fantom kojega su rekonstruirali plastičnom operacijom da vas zavaraju. Nećeš prokletniče.

Komentari (2)

  • niksa_91

    29.09.2015 - 22:19

    garant će se spašavat u limited editionu =)

  • IaMarmageddoN

    30.09.2015 - 10:29

    To je kao oplakivanje superjunaka u njegovom filmu, teško se uopće uvjeriti da postoji mogućnost da dotični skonča. Neću igrati Halo 5 jer nemam X0 ali nadam se da ću ga s vremenom nekako kupiti i zaigrati meni jedan od najboljih FPS serijala na dobrom starom gamepadu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?