HCL.HR

Halo: The Master Chief Collection imat će ažuriranje od 20 giga

ToxarE 18.10.2014.   •   5 komentara


Bez obzira gdje i kako kupite nadolazeći Halo: The Master Chief Collection, ne očekujte da će vam svi sadržaji biti dostupni odmah po izlasku – prvo ćete trebati skinuti zakrpu od 20 gigabajta.

Masivna antologija Halo serijala koja 11. studenog stiže na Xbox One konzolu, nije samo masivna po broju igara u paketu i svih dosad napravljenih multiplayer mapa za Halo igre – masivna je i po prostoru koji će zauzimati. Naime, Halo: The Master Chief Collection nije uspio stati na jedan Blu-ray disk, pa će korisnici ostatak sadržaja morati preuzeti naknadno – putem Interneta.

Igra na disku težit će 45 gigabajta, a ako ju naručite preko Xbox Live usluge, možete ju već sada krenuti skidati te će vam se otključati na dan izlaska. Tada će biti dostupan i spomenuti ostatak sadržaja koji će težiti 20 gigabajta, što je, ako se ne varamo, jedna od najvećih „zakrpa“ koje smo vidjeli. Dobra je vijest da će igra biti igriva i bez tog „Day 1 patcha“, iako samo u kampanji za jednog igrača te u određenim modovima.

U 343 Studiosu poručuju kako su svjesni da je ažuriranje veliko, ali da druge nije bilo jer nisu mogli štedjeti na prostoru jer su željeli dostaviti baš sav prethodni Halo sadržaj. U tu svrhu antologija je i malo preraspodijeljena pa ni 65 giga sadržaja po izlasku neće biti sve jer će tijekom prosinca tome još biti dodan Spartan Ops kooperativni mod za Halo 4.

Komentari (5)

  • HighCroGaming

    18.10.2014 - 11:57

    ah 4 igre multiplayer beta i halo nightfall vrijedno je toga

  • Megakmica

    18.10.2014 - 11:57

    Kao da nisu mogli ubacit još dodatni BRD.Svašta,samo če dodatno zauzimat HDD.

    • fxp1990

      @Megakmica, 18.10.2014 - 15:07

      Tako ionako zauzima HDD. X1 instalira cijeli disk na HDD.

    • Artyom

      @Megakmica, 18.10.2014 - 17:55

      Al opet, jel nije lakše igru izdat na dva blu raya nego silit ljude da skidaju 20gb. Pa nemaju svi opticke veze. Vecina ce kad kupi igru morat cekat satima da ju pocne igrat.

  • vojnovic4

    18.10.2014 - 12:43

    Koliko ja znam da su i stavili jos jedan opet ce ti zauzimat HDD samo je ovde zajebano skidat

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?