HCL.HR

Halo učvršćuje svoju prisutnost vlastitim interaktivnim kanalom

ToxarE 12.08.2014.   •   1 komentara


Halo Channel bit će interaktivno digitalno odredište za sve fanove Halo serijala koje će sadržavati enciklopediju Halo univerzuma, video materijale iz igara i serija, te niz drugih stvari.

Halo serijal odavno je već prerastao u multimedijalnu franšizu, a daljnja ekspanzija kroz TV serije još će dodatno proširiti već opširan univerzum. U Microsoftu su stoga odlučili napraviti svojevrsnu Halo bazu, točnije rečeno Halo kanal.

Riječ je o interaktivnom digitalnom odredištu dostupnom preko Xboxa i Windowsa gdje će fanovi Haloa moći pristupiti enciklopediji serijala, svim novim trailerima i ostalim materijalima iz igara/serija, streamanju nadolazeće Halo: The Master Chief kolekcije na Twitchu i sve to podijeliti s drugima u obliku obavijesti na društvenim mrežama.

Inače, što se tiče ostalih vijesti vezanih uz Halo, najavljeno je kako zatvorena beta za Halo 5: Guardians kreće 29. prosinca ove godine, a demonstrirano nam je i još malo redizajniranog Haloa 2 iz spomenute Master Chief kolekcije koja stiže kasnije ove godine.

Komentari (1)

  • jevtic99

    12.08.2014 - 18:18

    Au doziveo sam da Halo izgleda realnije od COD-a !

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?