HCL.HR

Harry Potter: Magic Awakened nova je Harry Potter igra, stiže ovog mjeseca

Zoran Žalac 20.06.2023.   •   4 komentara


Još jedna mobilna igra iz svijeta čarobnjaka i magije bit će lansirana ovoga mjeseca. Provjerite kako izgleda Harry Potter: Magic Awakened.

Hogwarts Legacy fino je utažio glad fanova Harryja Pottera i dobro se prodao. Međutim, igra je to koja nije dostupna na mobitelima, a dobro je poznato da se najviše i najbolje zarađuje upravo na mobilnim platformama. Zato ćemo 27. ovog mjeseca na iOS i Android uređajima dobiti Harry Potter: Magic Awakened.

Nova igra s jedne strane donosi prepričavanje već poznatih avantura Harryja i njegovog društva, ali istovremeno i nove avanture novog lika. Sudeći po onome što vidimo u zadnjem traileru, bit će to strateška igra u stvarnom vremenu, u kojemu ćemo akcije i napade svog lika birati kroz karte. Osim čarobnjačkih obračuna, igra će imati metloboj, plesanje, sređivanje sobe, itd.

Prisjećanje na priču Harryja Pottera bit će dostupno kroz “Knjigu bez imena”, a dat će nam priliku da zaigramo u ulozi poznatih likova iz Harry Potter univerzuma.

Iza ove igre stoje developeri Diablo Immortala i Dead by Daylight Mobilea, tako da je posrijedi malo ambiciozniji mobilni projekt. Ali s obzirom da je riječ o free-to-play igri, ne treba se nadati ničemu dobrom – znate već da će ovo biti zatrpano hrpetinom mikrotransakcija i reklama.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • TonyKing115

    20.06.2023 - 18:10

    S obzirom da je za mobitele još izgleda dosta dobro

  • TheCaptainCrash

    22.06.2023 - 02:27

    cim sam vidio “za mobitele”, kraj price bato. Koliko god volio HP univerzum i koliko god dobri developeri bili, danas su izdavaci shvatili da za mobilne igre jedino sto treba se potrudit jest da nakracas sa MT i ljudi ce masovno to kupovat. Radi takvih izdavaca sada cim vidim recenicu “za mobitele”, ugasi mi se zelja i nastavim dalje. Fuj

    • Arthur

      @TheCaptainCrash, 23.06.2023 - 09:37

      Tako nekako. Izgleda dobro i sve to, ali svi znamo da free to play, a pogotovo one mobilne su microtransactions simulator, a mobilne igre su upravo glavni krivac zašto se to proširilo i na sve druge platforme. Dala im se apsolutna moć i drugi su vidjeli da je to daleko isplativije od kvalitetnog single player iskustva. Ja osobno i dalje preferiram dobar story, pa i dobar online dok god nije pay to win (skinove poštujem). Ali eto jedino što na mobitelu zaigram su san andreas i Max Payne koje sam kupio i ne žalim ni 1%. Nema reklama, nepotrebnih kupnji unutar igre i ne treba mi internet za igrati.

    • TheCaptainCrash

      @Arthur, 23.06.2023 - 10:02

      da ali vidis opet to su originalno igre za konzole/pc koje su portane na andorid, i da dobre su igrao sam i liberty city stories ja mislim na mobu i super je. Samo je tesko danas nac dobru andorid igru, jedino sto mi pada na pamet je shadow fighter 2 ili exominer

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?