HCL.HR

Tvorac Stardew Valleya predstavio novu igru o čokoladi i ukletom dvorcu – Haunted Chocolatier

Stjepan Fikter 23.10.2021.   •   5 komentara


Nakon poljoprivrednih zgoda i nezgoda, nova igra tvorca Stardew Valleya vodi nas na slatko putovanje pravljenja čokolade i prodavanja iste.

Nakon deset godina rada na Stardew Valleyu Eric Barone okreće se novome projektu koji je sada predstavio javnosti. Riječ je o Haunted Chocolatier, igri u kojoj pravimo i prodajemo čokoladu. Bit će tu još i ukleti dvorac, duhova te druga magična iskustva.

O konkretnom konceptu igre Barone za sada ne otkriva mnogo detalja, kaže samo kako petlju gameplaya čini skupljanje sastojaka, pravljenje čokolade i vođenje trgovine. Najavljuje kako će tu biti još dodatnih stvari za raditi, no tome će govoriti kasnije. Isto tako otkriva kako ima želju istražiti više fantastičnih mogućnosti i iskustava koja nas odvode izvan uobičajenog.

O potencijalnom datumu izlaska još se ni ne razmišlja što je razumljivo jer kaže kako je igra u ranoj fazi razvoja. Isto tako otkriva kako na igri ima još posla iako prvi prikaz igre može sugerirati drugačije. Najbitnija stvar koja se može izdvojiti iz najave je želja kreatora igre da ju napravi zabavnom, a sudeći kako je Stardew Valley ispao, može se pretpostaviti kako će biti ista situacija i ovdje.

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • ellinor

    23.10.2021 - 13:05

    Šta je sa Witchbrook?

  • Cobalt11

    24.10.2021 - 17:18

    Jedva čekam, Stardew je bio masterpiece.

  • Cobalt11

    24.10.2021 - 17:20

    Treba se i navest da je rekao da će cijena biti slična onoj kao i Stardew.

  • microlightgames

    24.10.2021 - 17:32

    Stardew valley je bio toliki uspjeh jer je bio posebno iskustvo. Da li će ova igra donijeti dovoljno inovacija da se ne čini kao DLC za stardew? Mislim prema traileru da ne pise bih mislio da je stardew. Mislim da je “ConcernedApe” ubolo s stardew i nekako mislim da ljudi previse ocekuju od ovog.

  • SanKa

    25.10.2021 - 10:09

    nemojte misliti da trollam, nego jel mi moze netko objasniti appeal stardew valleya ? vidim da se igra smatra kultnom, i cini mi se zaista cool, ali zanima me zasto. htio bih probati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?