HCL.HR

HCL ekipa sa Sašom Lozarom pokazala svoje (ne)umijeće crtanja

Zoran Žalac 03.05.2020.   •   17 komentara   •   HCL objave


Na jučerašnjem HCL Pidžama Partyju zaigrali smo kratku partiju igre Drawfull 2, a doznali smo i što je pjevač Saša Lozar igrao u svojoj gamerskoj mladosti.

U petoj epizodi HCL Pidžama Partyja ugostili smo pjevača i voditelja Sašu Lozara te smo s njime zaigrali igru crtanja i zavaravanja – Drawful 2. Igrali smo koliko su nam to tehnikalije dopustile. Iako smo sve ranije isprobali i testirali, u međuvremenu je pokraj planeta Zemlje prošao ogroman asteroid i to je poremetilo neke stvari kod Sašinog Macbooka, kojekakve cikluse i procese.

Svejedno, sa Sašom smo se u dva sata napričali o njegovom igranju dobno neprikladnih igara na nekadašnjem Commodoreu, a podvrgnuli smo ga i našem Pidžama Party izazovu jednominutnog nabrajanja pojmova i povezivanja istih s gamingom. Saša je u tom izazovu ostvario respektabilan rezultat s osam bodova. Saša tako dijeli drugo mjesto na ljestvici s kolegom Lukom Bulićem, iza Vojka V s 9 bodova i ispred Ivana Šarića sa 7.

I u ovoj epizodi nagradili smo naše vjerne gledatelje koji su nam poslikali svoje gaming suvenire. Sretni dobitnici nagrada su: danijel_12321, josipzule i martinezzinjo.

Čestitke dobitnicima, a svi vi ostali imate priliku dobiti nagradu u sljedećoj epizodi HCL Pidžama Partyja. Ovoga puta od vas tražimo da nacrtate nešto gamerske tematike – prihvaćamo čak i crteže našeg pidžama partyja. Možete to crtati rukom na papiru, u Paintu ili Photoshopu – važno je samo da sliku na Facebooku ili Instagramu podijelite uz hashtagove #HCLpidžamaparty i #ostanidoma.

Označeno sa:

Komentari (17)

  • TorcidashFromCroatia

    03.05.2020 - 22:09

    Off topic: danas mi se pojavio neki error 52(?). Stranica čitav dan nije radila. Probao sam je uključuti na Samsung Internet Browseru i Chromeu, oba se puta pojavio isti error.

    • nemessis

      @TorcidashFromCroatia, 03.05.2020 - 22:24

      Upo im haker i hakirali im stranicu , kako to nisi znao to ti je danas udarna vijest u svjetu, zar nisi gledo na dnevniku ?

    • mili1985

      @TorcidashFromCroatia, 03.05.2020 - 22:25

      Također. Prije kojih sat vremena je tek proradilo.

  • Aldin219

    03.05.2020 - 22:22

    Nije mi se dopao Sasa, onako malo problematicno neprecizan lik koji je potcjenio ovaj live jer je on kao neki ex boyband clan kojeg je pratilo preko 35 ljudi. Cinjenica je da je Igor danas veca zvijezda od svih ovih likova

    • Greyjoy

      @Aldin219, 03.05.2020 - 23:34

      Od Vojka?…teško
      Od ostalih likova?.. sasvim sigurno…😂

    • Demon90

      @Greyjoy, 04.05.2020 - 17:34

      Kao što sam napisao kad je vojko najavljivan nikada čuo za njega. Sasa me ne interesira al znam za njega ne zbog njegovih uspjeha nego ostalo mi kao dječaku kad su bili u showu pa ih pretvorili u trio. Al nemam razloga se protiviti niti za jednoga gosta hcl ekipa ih bira na nama je gledati ili ne.

    • Greyjoy

      @Demon90, 05.05.2020 - 00:29

      Ček gdje ti živiš? Vojkove pjesme se unazad godinu dana razvikuju po svako drugom kanalu doživio je veliku slavu kad je izbacio ovaj solo album. A prije je bio u grupi dječaci, mislim ako si iz Hrvatske moro si čut njihovu legendarnu pjesmu Lovrinac

    • Demon90

      @Greyjoy, 05.05.2020 - 02:34

      Znam za grupu nisam znao da je bio dio grupe iskreno. Ne obraćam inače pažnju na članove bendova. A živim u Usa tako da ne pratim toliko hrvatsku glazbenu scenu

    • zlakob

      @Aldin219, 04.05.2020 - 13:51

      ispast cu neprimjeren i zadrt al me boli ona stvar, taj hebeni saša em mi djeluje ko najveci feget, em mu je muzika očaj… katastrofa, nemojte vise takve likove zvat… hebo ga njegov komodore i hentai igrice

    • SanKa

      @zlakob, 04.05.2020 - 14:53

      odo po kokice..this should be interesting 😀

    • zlakob

      @SanKa, 04.05.2020 - 17:30

      čekaju se društveni pravednici i fan base :’)

    • Aldin219

      @zlakob, 04.05.2020 - 17:37

      Lik jeste malo onako “sojast”

    • zlakob

      @Aldin219, 04.05.2020 - 18:02

      hahah dobro si me nasmijo sad

  • Filter

    04.05.2020 - 00:10

    Prošli put Vojko V, a sad Conor McGregor.. HCL iznenađuje svakog vikenda. Još kad bi došao Osvrtnik, to bi bilo top. Onaj lik je car, njega bih najviše volio da vidim.

  • MartaiMrko

    04.05.2020 - 03:39

    Gledao sam svaki pidzama parti i odlucio sam dati svoje viđenje. Ideja stvarno za svaku pohvalu, vrlo zanimljivo i interesantno. Netko je napisao kako je Igor zapravo najveća zvijezda, i ne mogu se više složiti. Znači ja sam u najbolju ruku rekreativni gejmer, koji svake prijestupne godine nešto zaigra, što zbog posla,što zbog obaveza i male bebe. Ali malo malo bacim oko na site, vijesti, i pogledam koji zanimljiv video. I upravo mislim da je to velika Igorova vrlina, učiniti da svojim videima izazove efekt, “baš mi dođe da zaigram malo”. Jednostavno super prirodan lik,duhovit,inteligentan, te je on sam više od pola pidzama partija. Šarić je cool tip, zajebant, i definitivno daje dimenziju više ovom projektu. Zoran mi je onako, niti pretjerano zanimljiv niti duhovit, vise lik koji ce odradit ono sto se od njega trazi,pouzdan,tocan,i to je manje vise to. Što se tiče gostiju, Luka Bulić je bio najbolji po meni,također baš ono simpa tip, super se je uklopio u ekipu, zanimljiv, i volio bih ga vidjeti jos koji put. Vojko mi se nije svidio, čini mi se proračunat tip, nezanimljiv, oživio je kad je trebalo pričati o sebi i svojim uspjesima, lik koji je bezbojan,i neke hladne osobnosti(hvalite me usta moja). Saša nit smrdi nit miriši. Isto kako i pjeva, sve nešto,a u biti ništa. Po meni nije za ovaj koncept uopće. Dosta ljudi predlaže da pozovete Osvrtnika, i ja se pridružujem tim molbama. Osvrtnik mi izgleda odlična kombinacija uz Igora, i mislim da bi to bio pun pogodak. Što se tiče igara možda da probate s nekim kvizom(trivia murder party 2 iz novog jackbox partija mi se čini idealan jer je spoj inteligentnih pitanja sa duhovitim sadržajem te lude miniigre). Eto toliko od mene, samo naprijed te pozdrav svima koji prate i sudjeluju u ovom projektu.

  • Chux

    04.05.2020 - 08:20

    Saša mi je valjda najdraži do sad bio. Piknuli su dobre teme i razgovori su bili interesantni,

  • SanKa

    04.05.2020 - 11:43

    ne znam di ste ovog lika izvukli al ok

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?