HCL.HR

Na HCL Pidžama Party #5 stiže Saša Lozar, natjecat ćemo se u crtanju i zavaravanju

Zoran Žalac 29.04.2020.   •   8 komentara   •   HCL objave


U jubilarnoj petoj epizodi HCL Pidžama Partyja ugostit ćemo pjevača i radijskog voditelja Sašu Lozara. Da se natječemo u pjevanju sve bi nas pobijedio, zato smo mu pripremili izazov crtanja.

Ubrzo će se napuniti mjesec dana otkako smo pokrenuli naš HCL Pidžama Party. Polako se ukidaju mjere za sprječavanje zaraze koronavirusom, no i dalje je najbolji način za borbu protiv korone ostati doma, a mi vam nastavljamo pomagati u tome i davati vam ideje kako provesti kvalitetno vrijeme s prijateljima, preko interneta. I ove subote zabavljat ćemo vas prijenosom uživo – odabrali smo novu igru koju ćemo igrati, a u goste nam stiže umjetnik, pjevač i radijski voditelj Saša Lozar.

Znajući da bi nas Saša javno osramotio u karaoke igrama, odlučili smo odabrati neutralan teren. S njim i Ivanom Šarićem naš će urednički dvojac igrati igru Drawful, gdje ćemo svojim debelim prstima raditi crteže koji definitivno neće biti umjetničke kategorije. Ali, bit će umjetnost ako međusobno uspijemo pogoditi što je tko na kraju nacrtao.

Saša Lozar će osim vještina crtanja morati pokazati i sposobnost brzog snalaženja u HCL Pidžama Party izazovu. Cilj će mu biti nadmašiti rezultat prošlotjednog gosta, Vojka V, u igri nabrajanja i povezivanja pojmova s gamingom. Vojko V je trenutno na vrhu ljestivce s 9 bodova, iza Luke Bulića sa 8 i Ivana Šarića sa 7.

Kao i u dosadašnjim epizodama, našem ćemo gostu postavljati vaša pitanja. Svoja pitanja za Sašu Lozara možete postaviti unaprijed na našem Discord serveru. Ako ne koristite Discord, svoje upite možete postaviti i na društvenim mrežama uz hashtag #HCLpidžamaparty. Usput rečeno, Saša je nedavno izbacio i novu pjesmu pod nazivom “Dama” koju možete poslušati na njegovom YouTube kanalu.

Podsjećamo vas da na HCL Pidžama Partyju možete osvojiti i nagrade u obliku igara koje igramo. Od vas ovoga tjedna tražimo da napravite fotku svog omiljenog gaming mercha, tj. proizvoda vezanog uz igre. Svoje fotke objavite na Facebooku ili Instagramu uz hastagove #HCLpidžamaparty i #ostanidoma. Imate vremena do subote, a dobitnike nagrada proglasit ćemo u samoj emisiji.

HCL Pidžama Party možete pratiti u subotu od 18 sati na našoj Facebook stranici ili na YouTube kanalu. Ako na party ne stignete dok budemo live, snimku ćete moći pogledati ubrzo nakon završetka emitiranja.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • funky0308

    29.04.2020 - 19:42

    Sasa je OK lik..kakvu glazbu radi ne znam, nije bas da ga slusam ali par puta sam ga vidio u nekakvim pricama i show-ovima i bio je zanimljiv lik. #ostanidoma #skupimoSaricuZaSlusalice

    • BeLLicus

      @funky0308, 29.04.2020 - 23:18

      Ostat cu kite doma.

  • phoda2

    29.04.2020 - 21:46
  • Aldin219

    29.04.2020 - 22:04

    Je li ovo onaj tip Sasa Tin i Kedzo???🧐

    • mili1985

      @Aldin219, 29.04.2020 - 22:31

      3 6 5 je prošlo dana..

  • Pararera

    29.04.2020 - 22:22

    Ništa od želje da bude Krank u partyu 😭

  • MaliMicek

    30.04.2020 - 11:39

    Di je Kedzoooooooo???

  • funky0308

    02.05.2020 - 14:27

    Igrali malo igru (Drawful2) sinoc i dobra je fora. Mi smo ubacili malo jednostavnije rijeci i izbacili fraze jer je igrao i sin koji je premal da skuzi sve one izraze koje su vec u igri i taj dio je malo pokvario igru jer su crtezi bili prejednostavni pa je bilo tesko nekome podvaliti ali ideja je super i kontam da ce dobar pidzama party biti. Zadnji sa Vojkom je bio malo dosadnjikav, igra je bila takva, a i fokusirali ste se previse na igru, zaboravili da smo i mi tu ali Saric se probudio ekipu i na kraju je sve OK i zavrsilo 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?