HCL.HR

HCL VIDEO: Destiny beta – neobični susreti i prvi dojmovi

nebel 22.07.2014.   •   15 komentara


Tik prije nego je Bungie bacio servere na održavanje snimili smo malo PS4 gameplaya iz Destiny bete, susreli neke prijatelje i prokomentirali cijelu stvar.

Nakon tri dana igranja bete Destinyja na PlayStationu 4, poželio sam u standardnoj mi maniri igranja i istovremenog komentiranja podijeliti s vama neke prve dojmove. Ipak je riječ o velikoj novoj igri od tvoraca Halo serijala, a kao da to nije dovoljno da o njoj svi pričaju na sve strane, iza svega stoji još i Activision.

Ali onda sam zaboravio da ta ista beta odlazi u stanje mirovanja na dva dana. Srećom, čini se da sam uletio in before the lock i uspio vam jučer snimiti malo gameplaya. Za vas koji ne shvaćate što je uopće taj Destiny, mogu vam reći da igra uopće nije teška za shvatiti kada ju počnete igrati i postupno otkrivati sve finese, ali je teška za objasniti budući da pruža stvarno širok spektar raznih aktivnosti i gameplay kombinacija.

Svejedno, pokušao sam vam postaviti neke osnove svega toga i pokazati vam malo gameplaya. Na kraju sam susreo prijatelja u divljini Stare Rusije i branio komad vojne tehnologije od najezde vanzemaljaca. Bacite pogled.

Komentari (15)

  • perisimus

    22.07.2014 - 17:14

    Dobar i prilično objektivan komentar. Igra će se svidjeti Halo-fanovima, meni i liči kao neki spoj Borderlandsa i Haloa a onima, kao meni, kojima je cijeli Halo serijal bio beskrajno dosadan, takva – nezanimljiva – mi se čini i ova beta, zapravo praktično demo jer osim narihtavanja nekih stvari sa serverima i nema vremena za bilo kakve prepravke do izlaska igre.

    • Ementaler

      @perisimus, 23.07.2014 - 07:38

      Meni nije bio Halo dosadan, dapače. Doduše, nisam baš sve Halo igre igrao, ali ono što jesam mi je bilo dosta interesantno – kako u singleplayeru, tako i multiplayeru. A ovoj beti moram još samo priznati to da me uspjela zadržati dva sata bez puš-pauze 🙂 Zapravo, početak bete je dosta interesantan jer je sve još misteriozno i ima tu nekakve priče koja te stvarno motivira da ideš dalje – gdje nemaš osjećaj da su zadaci u globalnoj shemi stvari beznačajni. Mislim na prvu i drugu misiju gdje prvo tražiš brod da možeš pobjeći sa Zemlje, pa se onda u drugoj vraćaš na istu lokaciju i tražiš dijelove da možeš otići u warp s tim brodom i istraživati daleke galakcije. To su interesantni zadaci – jer dobiješ dojam da radiš nešto značajno za napredak igre. Ali onda skužiš da ne možeš otići nigdje izvan Zemlje (u beti) i da su ti ostali zadaci, tj. misije, sve dosta slične i imaju nemotivirajuće generične zadatake o prikupljanju nekih podataka i ubijanju valova vanzemaljaca. Tako da, u principu mi se stvar sviđa, samo se nadam da neće biti previše ovakvih "filler" misija u cijeloj verziji igre.

    • liam

      @perisimus, 23.07.2014 - 10:12

      Slazem se i samo bi nadodao,jako je motivirajuce i zadovoljavajuce kad dobijes jace oruzije i oklope. Sve sta se otkljuca u prici prenosi se u multy,tako da ti nije tlaka i osjecaj gubljenja vremana dok prelazis pricu,co op….

    • Ementaler

      @perisimus, 23.07.2014 - 10:36

      Istina, taj premaz RPG-a preko cijele stvari pomaže ublažiti monotonost misija ili generičnost zadataka, čisto je je gušt isprobavat nove mogućnosti i snagu novootkrivenih oružja. Ali eto, nadam se da ćemo imat i zanimljivije zadatke i takve zanimljive RPG elemente u cijeloj igri – to bi onda moglo biti pun pogodak, jel.

    • liam

      @perisimus, 23.07.2014 - 11:27

      … onda imamo igru godine,he he. Salu na stranu,bungie obecava da ce svijet biti ziv 24 sata,jedan tim ce raditi samo na misijama i ovim public eventima (koje si dozivio u ovom videu) na dnevnoj bazi,jos su tu i ostale planete… Mislim ima se para i ulaze se,tribalo bi biti zanimljivo,raznovrsno.

  • IaMarmageddoN

    22.07.2014 - 17:31

    I moji prvi dojmovi su gotovo jednaki kao tvoji. Nikada se nisam sa tobom složio u riječ kao oko ove igre, tj. konkretno sa ovim videom. Normalno je da će prava igra biti mnogo bolja od bete. MP definitivno treba popraviti jer igra kao da ne registrira na vrijeme kada ti je protivnik mrtav pa mi se nekoliko puta desilo da prvo on umre pa sekundu-dvije nakon što je mrtav umrem i ja. To mi se desilo nekoliko puta. Osim toga ne mogu reći da sam naišao na neki bug a prošao sam misije i cijelu mapu nekoliko puta. Jedva čekam izlazak, ovo ću definitivno dugo rokati!

  • HighCroGaming

    22.07.2014 - 17:32

    jedino se bojim duzine igre da ce malo trajati

    • MoGaming

      @HighCroGaming, 22.07.2014 - 17:41

      ovo je MMO kako će ti kratko trajat

    • HighCroGaming

      @HighCroGaming, 22.07.2014 - 18:00

      ma ja sam krivo napisao milsio sam u principu da ce sve misije bit slicne brani ovo trazi ovo i tako to da nece bit puno zanimljivh misija

    • MoGaming

      @HighCroGaming, 23.07.2014 - 00:18

      ovo je beta,moraju to proširit inače će propast

  • tito_4323

    22.07.2014 - 21:35

    Mislim da beta nije pravi prikaz igre treba pricekat 9.9 pa da vidimo ko pije ko placa.

  • Artyom

    23.07.2014 - 15:00

    S obzirom na sve one nabrijane najave kroz zadnjih godinu dana, očekivao sam daleko bolju igru. No ovo je čisti prosjek. I po izgledu i po gameplayu i po kvaliteti. "Spasit" ju jedino mogu fantastične lokacije i superzanimljiva priča, te vrhunski multyplayer.

  • Artyom

    23.07.2014 - 15:03

    A kako možeš onako plesat? I dali to drugi igrači tako vide. Presmješno izgleda!

    • Ementaler

      @Artyom, 24.07.2014 - 08:07

      To sam dugo vježbao. Moraš svaki ud kontrolirat s analog stickovima… ma, stisneš desno na D-padu i pleše lik.

    • Artyom

      @Artyom, 24.07.2014 - 13:35

      LOL. Neznam koji je smisao toga, i dali ce to biti samo u beti. Ali ovi "dance" videosi na netu sad izgledaju daleko bolje nego sam gameplay. xD
      http://www.youtube.com/watch?v=R4aHLEdgcVQ

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?