HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo Infamous: First Light – remećenje javnog reda i mira u Seattleu

crnigavran 04.10.2014.   •   5 komentara


Odigrali smo ovu samostalnu ekspanziju za veliku PS4 ekskluzivu Infamous: Second Son, objasnili o čemu se radi i malo remetili javni red i mir u inače relativno mirnom Seattleu.

Infamous: Second Son bio je prva veća ekskluziva za PlayStation 4 ove godine. Kod kritičara je dobro prošao uz redovite pohvale za grafiku te oslobađajuću i dinamičnu akciju, no mi ga iz niza nesretnih okolnosti (paket s igrom je misteriozno nestao na putu do recenzenta) nismo recenzirali. Napravio sam vam dva gameplay komentara poput ovog današnjeg (potražite ih ispod, među povezanim člancima), no recenziju nisam stigao dostaviti kada se taj zadatak prenio na mene zbog spomenutih nesretnih okolonosti (zato smo imali samo gameplay komentar i za MGSV: Ground Zeroes, isti paket je u pitanju).

S time na umu radio sam današnji video. Osim što ću vam objasniti kako mi se svidjela samostalna ekspanzija zvana Infamous: First Light, u kojoj glavnu ulogu preuzima mlada narkomanka Fetch, ubacio sam unutra i par dodatnih komentara o Second Sonu te malo remetio red i mir u Seattleu.

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?