HCL.HR

HCL VIDEO: Kreativni Tearaway: Unfolded nas natjerao na naš prvi facecam

Igor Belan 14.09.2015.   •   2 komentara


Tearaway je simpatičan, šaren, kreativan… i podmukao. Jer nas je na trik s PlayStation kamerom naveo da objavimo naš prvi video komentar s nekom verzijom popularnog facecama.

Za neupoznate, facecam je termin koji kul mladi ljudi s interneta koriste za ono kada neki let’s player u jedan kut svog videa stavi i prikaz svog lica – tako da uz sam gameplay vidite i njegovu reakciju za vrijeme igranja. Mi smo odavno objasnili da ne želimo snimati lice tijekom naših video komentara jer ne želimo micati fokus sa same igre, no nikad nismo u potpunosti zatvorili vrata toj opciji. U današnjem videu ta vrata malo smo odškrinuli.

Ne, nisam pošao putem klasičnog “youtuberskog” facecama, ali igra koju vam danas video komentiram me praktički natjerala na nekakav oblik istog. Riječ je o bezobrazno simpatičnom naslovu Tearaway: Unfolded, novog naslova iz Media Molecue studija, inače tvoraca i proslavljenog Little Big Planeta. Tearaway je primarno namijenjen za PS Vitu gdje smo ga već zaigrali prije par godina, no sada je došao i na PS4 u malo izmijenjenom izdanju koje umjesto specifičnosti PS Vite iskorištava DualShock 4 na kreativne načine. I ne samo Dualshock 4, već i PlayStation kameru ako ju imate. A ja ju, eto, imam.

U Tearawayu je inače cijeli svijet napravljen od virtualnog papira, a igra je na neki čudan način svjesna toga da glavnim junakom upravlja neko “više biće” (čitaj: vi). Koncept je genijalan koliko i simpatičan, no i pomalo zbunjujuć u isto vrijeme. Uostalom, pogledajte video i držite oči širom otvorene za te rijetke, ali tako važne facecam momente.

Komentari (2)

  • JAGUAR_PAW

    15.09.2015 - 12:14

    Aaaa dobar mikrofon…….

  • GAMERWORLD

    16.09.2015 - 17:40

    Igore kralju svaka cast samo nastavi snimati igrica je zakon

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?