HCL.HR

HCL VIDEO: Otkrivamo najbolje igre 2013. godine po žanrovima

crnigavran 26.12.2013.


Prvi u nizu videa u kojima ćemo vam otkriti naš izbor najboljih igara 2013. godine po žanrovima sada je spreman za vaše oči i uši. Slažete li se s našim izborom?

Još uvijek se glasa za najbolje igre godine u podforumu Zlatnog Dabra 2013, no tamo ne možete glasati za najbolje igre po žanrovima. Ove godine, glasanje za najbolje igre po žanrovima rezervirano je za nas desetoro iz HCL uredništva. Mi smo svoje glasanje u tih osam žanrovskih kategorija već obavili uz tradicionalnu borbu noževima, a pokazati ćemo vam rezultate našeg glasanja (čitaj: glasne prepirke uz fizikalni obračun… noževima) kroz nekoliko posebnih video priloga.

Prvi takav video upravo je objavljen, a u njemu vam otkrivamo najbolji platformer, RPG i stratešku igru godine. Uskoro vam otkrivamo i naše najbolje pucačine, akcijske avanture i druge žanrove, no za sada pratite link ispod, pogledajte video i javite nam slažete li se s našim mišljenjem.

VIDEO: Zlatni Dabar 2013 – najbolji platformer, RPG i strateška igra godine Ovo je samo obavijest o upravo objavljenom videu, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o našem izboru najboljih platformera, RPG-a i strategija godine očekujemo vidjeti u samom članku iza gornjeg linka.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?