HCL.HR

HCL VIDEO: Ovo su najzanimljivije igre u lipnju

crnigavran 31.05.2013.   •   HCL


Lipanj će definitivno obilježiti velike vijesti s najvažnijeg E3 sajma unazad nekoliko godina, ali imat ćemo i ponešto novih igara za odigrati nakon što sva ta euforija prođe.

Lipanj tradicionalno ne donosi mnogo zanimljivih novih igara, ali gamerima nikad nije dosadan zbog velikih vijesti s E3 sajma. Ni ove godine nije drugačija situacija, no možemo reći da je čak malo bolja nego inače. Istina je da tijekom narednih 30 dana neće izaći mnogo novih igara, ali neke od onih koje će izaći dugoočekivani su potencijalni hitovi. Osim toga, poradi smjene generacija konzola koja nam se približava, E3 ove godine obećava pravi spektakl. Lipanj na steroidima!

Pričamo o tom velikom E3 sajmu i ističemo pet najzanimljivijih igara u lipnju u našem novom ‘Što ćemo igrati’ videu. Provjerite ga zajedno s punom listom igara u lipnju putem sljedećega linka, a ispod tog članka nam javite što vi planirate zaigrati tijekom narednih 30 dana.

VIDEO SPECIAL: Najzanimljivije igre u lipnju Ovo je samo vijest o novom, upravo objavljenom ‘Što ćemo igrati’ videu i članku, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?