HCL.HR

HCL VIDEO: Pregled najzanimljivijih igara koje izlaze u svibnju

nebel 04.05.2013.   •   HCL objave


Hoće li svibanj usrećiti gamere? Hoćemo li provoditi dane uz hit igre? Koje igre? Čemu toliko pitanja? Odkud svi ti upitnici? HCL-ov novi ‘Što ćemo igrati’ video ima sve odgovore.

Evo još jednog sušnog mjeseca. Ne mislimo naravno na manjak kiše, ionako nas gamere ne zanima kakvo je vrijeme vani kad stalno sjedimo unutra, već na manjak nečega mnogo bitnijeg – novih igara.

Da budemo pošteni, nije svibanj tako loš. Izaći će tijekom petog mjeseca dobar broj novih igara za sve platforme, ali rijetko koju od tih možemo opisati kao nešto čemu se baš veselimo. Primjećujete da smo u prošloj rečenici rekli “rijetko koju” umjesto “nijednu”? O da, svibanj ipak krije barem pet naslova na koje bi trebali obratiti pozornost i čiji izlazak neki od vas željno iščekuju već mjesecima, ako ne i godinama.

Provjerite o kojim igrama se radi pregledavajući našu detaljnu listu datuma izlaska igara u svibnju, ali i novi ‘Što ćemo igrati’ video koji ističe upravo pet igara koje su po nama najzanimljivije.

VIDEO I LISTA: Igre koje izlaze u svibnju, 2013. Komentari na ovu vijest su onemogućeni. Vaše komentare o igrama u svibnju očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?