HCL.HR

HCL VIDEO: Rušimo zidove i spašavamo taoca u Rainbow Six: Siege alphi

Igor Belan 09.04.2015.   •   13 komentara


Dobili smo priliku zaigrati novi Rainbow Six u kojem zidovi pucaju na sve strane dok se teroristi i specijalci bore oko jednog taoca u avionu. Pogledajte kako to izgleda u 1080p rezoluciji i 60 FPS-a.

Prošlo je mnogo vremena otkad smo posljednji put zaigrali neki Rainbow Six naslov, ali Ubisoft ove godine vraća taj slavni serijal na scenu s nastavkom fokusiranim na brze multiplayer okršaje s po pet igrača na svakoj strani i mnogo uništivih zidova.

Još nije poznat točan datum izlaska Rainbow Six: Siegea, ali pomalo netipično za Ubisoft već u alpha fazi otvorili su pristup odabranim igračima kako bi u što prije počeli testirati igru i osigurati da na izlasku (vjerojatno tek krajem godine) bude bez većih problema. Ja sam bio te sreće da sam dobio pristup zatvorenom alpha testu na PC-ju (igra je najavljena i za PS4/XONE konzole), a Ubisoft je odmah dopustio i da snimamo i komentiramo naše dogodovštine u alphi.

Pa iako sam dosad utukao svega sat vremena u igru, evo prvog video komentara da vidite što otprilike propuštate ako niste dobili svoju pozivnicu.

Komentari (13)

  • theth1ef

    09.04.2015 - 18:29

    Zadnji Tom Clancy koji sam igrao mi je bio Ghost Recon Future Soldier i to mi je bilo odlično.

    • Ementaler

      @theth1ef, 09.04.2015 - 21:02

      Ma samo zato što ima Tom Clancy potpis ne znači baš mnogo. Ghost Recon i ovo su dosta različite igre.

    • KhorneFlake

      @theth1ef, 09.04.2015 - 21:29

      Uz to, osim što je Tom preminuo ionako nije imao nikakvih veza sa igrama sa njegovim imenom poduži period, to Ubi samo koristi njegovo ime za selling point. Future Soldier ima dobar soundtrack, finu grafiku i napucavanje, i meni lično je bio zabavan negdje do pola, al na toj tački mi je dosadio. To je ona situacija kad ne možeš da se natjeraš da igraš naslov dva dana i onda shvatiš da ti samo bezveze zauzima prostor na hardu… Ova igra ipak djeluje originalno i zabavno, vidjećemo kad izađe.

    • legolas1703

      @theth1ef, 09.04.2015 - 23:44

      U ja sam se fino zabavio kroz cijeli GR:FS. Jedino tužno mi je to što nema nikakav replay value.. Nedavno sam se zaželio igre, instalirao sam ju i zasitio se u par misija. Ne znam :/ I tako mi je sa svakom TC igrom (RS: Vegas1 i 2 za primjer).

    • KhorneFlake

      @theth1ef, 10.04.2015 - 11:00

      Da je FS izašao negdje 2005/2006 dok sam još bio naviknut na takav tip igara bilo bi ekstra. Davne 2005 zaigrah Ghost Recon 3 Advanced Warfighter, i kakvu grešku napravih da mu pristupim kao i svakoj hodnik pucačini… Umiranje od jednog-dva pogotka, velike otvorene i nelinearne mape, udaljeni čekpointi, komandovanje timom koji je takođe vrlo ranjiv,… Jedva sam prešao prvu misiju. Prvu… Lik stoji sa zoljom na krovu neke zgrade i pogodi te sa kilometra a eksplozija gdje god da se desi potire tvoje papirne vojnike… Čak i kad sam nakon milion pogibija napamet naučio gdje se trupe nalaze i kad će šta da se desi opet se ginulo na lopate. Ne znam ni kako sam uspjeo da pređem igru, uprkos svemu opet me nešto tjeralo da je igram. Nakon što sam se navikao na tako nešto, mislim da bi ti trebalo biti jasno zašto je FS smiješan.

    • Cole™

      @theth1ef, 13.04.2015 - 02:03

      Griješiš. Ja sam odigrao kampanju sedam puta xD. DLC Raven Strike je čudo i apsolutno vrijedan igranja.

  • MoGaming

    09.04.2015 - 19:19

    drama izgleda al ovi teroristi mogu nosit previše barikada,malo nerealno

  • Bisko7

    09.04.2015 - 19:24

    Igra je prejaka…

  • Niex

    10.04.2015 - 07:42

    nije to to, ovo je postao call of duty, mislim da je singleplayer mnogo zanimljiviji od mp-a zato sto ima vise stealtha

    • Ementaler

      @Niex, 10.04.2015 - 08:12

      Gdje ti vidiš sličnost s Call of Dutyjem? 🙂 A o singleplayeru se baš i ne zna mnogo, osim da će biti nekakvog singleplayera.

    • Bruce Lee

      @Niex, 10.04.2015 - 13:05

      nema direktne sličnosti, ali vidi se da rade ustupke (fuckin ubisoft) i unatoč "going back to roots" oni stavljaju hitmarkere, siluete timova, sprintove – ubrzavaju gameplay, kill kamere, itd…

      vidi se da rade ustupke samo da privuku CoD igrace i to se nikome tko je volio R6 ne sviđa.. Budi svoj, budi originalan i ljudi ce doc…
      sve ostalo je bullshit

  • Bruce Lee

    10.04.2015 - 13:03

    Cekam pravu R6 igru od Raven shielda koji je bio najbolji FPS ikad po mom misljenju. Iskreno se nadam da ce poštivati svoj slogan "going back to roots" jer u suprotnom cu poludit 😀

    Nadam se da ce poslusat fanove i maknuti sprint, maknuti hitmarkere, maknuti siluete tima, dodati fuckin vrata u igru?!?!?! jer ce u suprotnom igra flopat…

    S tim svim dodacima nadaju se privuci igrace CoDa, ali i po titanfallu znamo da to tako ne funkcionira…

    R6 mora biti hardcore i mora imati svoju nišu, u suprotnom je osuđen na fail… Nek slusaju fanove i igra ce biti HIT!

  • Mr.Beanbastic

    10.04.2015 - 13:59

    Ajme meni ovo izgleda tri puta bolje nego sto sam ocekivao, jedva čekam da izade cijela igra! :)))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?