HCL.HR

Hearthstone i CS: GO Adria Open kupovi u nedjelju – prijavite se!

Igor Belan 08.05.2015.   •   1 komentara


Rezervirajte nedjelju za malo prijateljskog natjecanja s igračima iz regije na našim Hearthstone i CS:GO Adria Open turnirima – prijave su otvorene!

Naša ESL ekipa cijeli će vam vikend zaokupiti turnirima. Jučer smo najavili nove League of Legends i World of Tanks turnire za subotu, a danas najavljujemo da će nedjelja biti rezervirana za nove Adria Open kupove u Counter-Strike: Global Offensive i Hearthstoneu.

Biti će to drugi po redu Hearthstone kup s Adria Open nazivom, a službeno će krenuti u 14 sati u nedjelju. Prijave će biti otvorene sve do nekoliko minuta prije početka kupa, no nemojte čekati zadnji čas – kliknite ovdje, proučite pravila i nagrade te kliknite na ‘Sign Up’ za prijavu na kup.

Ova nedjelja ostat će zapamćena kao dan na koji smo organizirali naš prvi Adria Open kup u CS: GO. Znate već da smo organizirali mnogo CS: GO susreta prije ovoga, ali ovaj je prvi pod Adria Open imenom pa je pomalo poseban. Kup će početi u 18 sati, a prijave timova se zaprimaju sve do par minuta prije početka kupa. Kliknite ovdje za prijavu svog tima na turnir te za pregled pravila i nagrada za najbolje.

GLHF!

Komentari (1)

  • michael1313

    08.05.2015 - 19:34

    Da li itko treba igrača za team.
    Igram jako dobro.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?