HCL.HR

Hearthstone i CS: GO turniri u nedjelju – prijavite se!

Igor Belan 29.05.2015.   •   1 komentara


Otvorene su prijave za još dva online turnira ovog vikenda – u nedjelju se igraju HS i CS: GO, a pozvani su igrači iz Srbije, Hrvatske, BiH, Slovenije, Albanije, Crne Gore i Makedonije.

I ove nedjelje nastavljamo s našim Adria Open turnirima u Hearthstoneu i Counter-Strikeu: Global Offensive. Naravno, sve se odvija online na ESL-u, a prijave su potpuno besplatne i otvorene za sve igrače iz Srbije, Hrvatske, BiH, Slovenije, Albanije, Crne Gore i Makedonije, odnosno svih zemalja koje spadaju u ESL Adria regiju. Prijavite se, odmjerite snage s ostalim igračima iz regije i pokupite nagradu!

Naša ekipa stoji iza svih tih turnira pa ako vam nešto nije jasno oko prijava ili pravila za svaki turnir slobodno nas pitajte ispod u komentarima ili na HCL forumu. Riječ je čisto o prijateljskim turnirima koje se trudimo organizirati svaki tjedan kako bismo dodatno potaknuli razvoj domaće esports scene i formiranje što većeg broja ekipa iz regije. Neovisno o vašem iskustvo, svi ste pozvani da se prijavite i pokušate nam uzeti te nagrade u obliku ESL Premiuma.

Prijave su vrlo jednostavne – samo pratite link do turnira koji vas zanima i na desnoj strani ESL-ove stranice vidjet ćete upute za “Sign up”. Pratite upute i to je to, ali ako negdje zapnete slobodno nas pitajte za pomoć u komentarima.

Nedjelja, 31.05. u 14 sati: Hearthstone Adria Open #4
Nedjelja, 31.05. u 18 sati: CS: GO 5 on 5 Adria Open #4

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!