HCL.HR

Hearthstone stigao na iPad u odabranim državama

Renato Pedišić 03.04.2014.   •   2 komentara


Ljubitelji Blizzardova CCG-a u Australiji, Novom Zelandu i Kanadi sada imaju mogućnost bacati svoje karte u pokretu budući da je Hearthstone: Heroes of Warcraft stigao na iPad na njihovim teritorijima.

Hearthstone: Heroes of Warcraft je napravio prvi korak ka dolasku na globalnu iPad scenu izašavši na iOS App Storeu u Australiji, Novom Zelandu i Kanadi. Ostatak svijeta će taj CCG na svojim Appleovim tabletima moći zaigrati “uskoro”, ali točan datum Blizzard nije htio specificirati.

Osim iOS inačice igre, u izradi su također i mobilne Windows te Android verzije Hearthstonea. Očekivani priljev igrača mobilnom Hearthstoneu je velik, budući da je Blizzard zabilježio 10 milijuna registriranih igrača koji su isprobali tu digitalnu kartašku igru na PC i Mac mašinama.

Mi smo ju također isprobali, a dojmove smo zapisali u recenziji, pročitajte ju ovdje.

Komentari (2)

  • Jasterrr

    03.04.2014 - 10:34

    Pretpostavljam da se podrazumijeva da će moći igrati PCvsiOS igrači, tj. da svi mogu igrat protiv svakog, nije ograničeno hardverom (npr. samo PCvsPC i iOSvsiOS)?

    • Me666

      @Jasterrr, 03.04.2014 - 11:51

      Iz službene obavijesti: "Your Hearthstone collection and data is shared across all devices, so if you’re playing from your PC or Mac at home, you won’t miss a beat when you take Hearthstone on the go with the iPad!" – dakle, isti korisnički račun i na PC-u i na iPadu, što vjerojatno znači i mogućnost bitki PC vs iOS

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?