HCL.HR

The Division Heartland pojavio se na Ubisoftovoj trgovini, blizu je izlaska

Zoran Žalac 05.09.2022.   •   10 komentara


Ubisoftova free-to-play igra iz serijala The Division dobila je nekoliko novih slika i svoju stranicu na Ubisoft Storeu koja sugerira skoro lasniranje.

Prije tri mjeseca pisali smo kako bi Ubisoft uskoro mogao lansirati prvu free-to-play igru jedne od poznatijih franšiza u svom katalogu. The Division Heartland u planu im je za aktualnu fiskalnu godinu, a moguće je da je upravo deveti mjesec termin za nju.

Na to sugerira i pojava stranice za igru na Ubisoft Storeu, gdje su objavljene i četiri slike. Kao što možete vidjeti iz priloženog, Heartland bi trebao biti nešto šareniji naslov nego dosadašnji The Division naslovi. Može se razlog za to tražiti i u promjeni okruženja, s obzirom da igra neće biti smještena u veliki grad kao New York ili Washington, nego u manji gradić u središnjoj Americi.

Za Heartland se trenutno spominju dva moda: Storm i Excursion. U Stormu će se 45 igrača podijeljenih u timove po troje boriti jedni protiv drugih, ali i protiv AI protivnika zvanih Vultures. Excursion mod bit će orijentiran na PvE misije te nešto sličniji klasičnom gameplayu The Divisiona.

Komentari (10)

  • Fenner

    05.09.2022 - 15:21

    Odigrao jedinicu i dvojku. Teška dosada i onda budala još kupim GR-Breakpoint. Bože me sačuvaj gluposti od igre.

    • Mogvaj

      @Fenner, 05.09.2022 - 19:04

      A vidiš ja odigrao Breakpoint jedno 15 sati na besplatni vikend i sve se razmišljam da ga uzmem.
      Što se tebi nije svidjelo?

    • Strahinja Radonjic

      @Mogvaj, 06.09.2022 - 05:47

      Nije mu se svidela igra jer ne zna kako da je igra/koristi. I to važi za sve ljude koji daju ne-legitimne ocene za neku igru koju nisu igrali ni 5 sati a u njoj ima sadržaja za 300+ sati igranja a najbolji primeri su GR Breakpoint, Witcher, Cyberpunk, Elden Ring i slične. Mogu da se kladim da se jedva snašao na samom početku da dođe do Erewhon baze, kada je počeo da radi prve Story misije ušao je u helikopter da stigne do destinacija misija što pre, išlo mu je na živce što ne može da nađe neki novi helikopter kad spuca negde onaj iz Erewhone-a a vožnja motocikla ili automobila je za njega pakao, o istraživanju mape van Story misija da ne spominjem. Co-op da ne spominjem, čitanje dokumenata, otključavanje oružja, modifikacije, interakcije sa NPC-jevima u Erewhone-u takođe i da ne nabrajam dalje… GR Breakpoint je za mene najbolja Open-world mapa IKADA napravljena. Priča jeste malo klasika ništa previše specijalno ali sve ostalo od atmosfere, mape, arhitekture, 10/10.

    • Fenner

      @Strahinja Radonjic, 06.09.2022 - 07:38

      Gluplji komentar nisam dugo pročitao :-). Tko to ne zna igrat, znači da je malo retardiran, jer igra je smjeh. GR Breakpoint ne može biti i nikada neće biti najbolja open-world igra ikada. Glupi NPC-jevi, mapa ogromna a pusta, naporan loot sistem itd… 300+ sati jedno te isto, kao i svaka ubisoftova igra unazad par godina.

    • Fenner

      @Mogvaj, 06.09.2022 - 07:45

      Mogvaj, ogromna mapa a pusta, NPC-jevi glupi, ogromna količina beskorisnog loota, priča otrcana, kao i dijalog između likova itd… Iskreno sada ne znam u kakvom je stanju igra, tj. dali su je popravili sa nekim updateom, jer kupio sam je kada je izašla prije para godina. Izdržao sam kojih cca. 50+ sati igranja i nakon toga cd-spremio u kutiju i izbrisao sa harda na PS4. Ako se tebi sviđa, kupi i španaj.

    • Mogvaj

      @Fenner, 07.09.2022 - 16:33

      Igrao si na ono modeu s gear score lootom? To jest nešto kao RPG?
      Jer meni je taj dio ogavan, ali ja sam odma u startu namijestio na onaj immersive “hardcore” mode. Sav loot je isti tj, nema levela i quality za neprijatelje i oružja kad u Division. Svijet mi se uopće nije činio praznim dapače nasuport upravo mi je usadio taj osjećaj da me se lovi. Konstanto su me lovile neprijateljske patrole i nije bilo one fore da možeš tek tako napasti outpost jer bi te odma ovi lovili čak i ako kreneš bježat.

      Eto ne znam ja sam igrao prije par mjeseci, a znam da su negdje nakon izlaska dosta toga dodali u igru, uključujući i taj immersive mode pa moguće da je zato iskustvo drugačije.

  • Wik7im

    05.09.2022 - 15:38

    jedinicu smo grindali do bola, bolovanje sam uzeo cak, dvojku nikad vidio, na jedinici dobio nepoznat BAN i odustao, a OT srecom sam imao trial time za Breakpoint i nisam igrao 12 minuta. WL je zato bio odlican

  • Iceman73

    05.09.2022 - 17:26

    Odigral 1,2,s kolegom i ok zabava za co-op,al ovo free 2 play…jok!

  • Zlo

    05.09.2022 - 19:59

    Nikad mi se nije svidjao serijal doslovno svaka igra iz serijala je dosadna do bola

  • m9i8r8ko

    05.09.2022 - 20:57

    Treci dio bi bio bolja vijest. Svakako će se probati poslije 200h dvojke( Dark zone mi nije zanimljiv) i 1500h jedinice. Wildlands uzduž i poprijeko, a kod Brakpointa mi nije sjelo kretanje lika da se nastavi dalje igrati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?