HCL.HR

Heavy Rain tek 2010.

Zoran Žalac 26.05.2009.   •   2 komentara


Ekskluzivna PS3 avantura Heavy Rain nedavno je dobila nekoliko novih materijala, no to nam zapravo ne znači puno jer je izlazak igre navodno pomaknut za sljedeću godinu.

Veliki pljusak dogodit će se tek sljedeće godine, izvještava Zoran Vakula iz Državnog hidrometeorološkog zavoda. Šalimo se naravno, nije riječ o prijeko potrebnoj kiši u ovim vrućim danima već o ekskluzivnoj PS3 avanturi Heavy Rain: The Origami Killer. Dakle, dotična je nedavno dobila nekoliko novih materijala, no to nam zapravo ne znači puno jer je izlazak igre navodno pomaknut za sljedeću godinu. Otprije najavljivan za rujan 2009., Heavy Rain je novi projekt Quantic Dreamsa, tima zaslužnog za Fahrenheit (…čiji je epski kraj ujedno i najljepši završetak ikada viđen u nekoj igri, ispričavamo se). Igru krase odlična grafika i intrigantan gameplay, u što se možete uvjeriti pod opširnije.

Komentari (2)

  • Forbs

    26.05.2009 - 12:46

    Ovo sam okekivo tako de me ni nije bog zna sto ovo iznenadilo…¸

  • Deadwalker

    29.05.2009 - 13:42

    da, danas su odgode vec postale nekako normalna stvar(nazalost). A nista, barem se nadam da ce do tada jos dodatno sredit igru i da cemo dobiti “jos jedan Fahrenheit”

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!