HCL.HR

Hideo Kojima – majstor intrige

Zoran Žalac 18.05.2009.   •   1 komentara


Hideo Kojima opet je lansirao teaser site koji u trenutku pisanja ove vijesti odbrojava 85 sati i 30 minuta do otkrivanja njegova sljedećeg projekta.

Ni prvi, a vjerojatno ni zadnji put, Hideo Kojima ostavlja gamere u neizvjesnosti i potiče gotovo filozofske rasprave kod istih. Tvorac Metal Gear Serijala, taj famozni Japanac kojega možete ili mrziti ili voljeti, opet je lansirao teaser site koji u trenutku pisanja ove vijesti odbrojava 85 sati i 30 minuta do otkrivanja sljedećeg projekta dotičnog gospodina. Kao što na spomenutom sajtu možete vidjeti, uz pozadinsku grmljavinu i prikaz livade na ekranu povremeno zasvijetli slovo S, ili pak brojka 5 što je u neku ruku realnije ako se zna da bi pet bio broj novog Metal Gear Solid nastavka. Bilo kako bilo, u dublje analize nećemo ulaziti, jer nas za otprilike tri dana čeka službena najava, a sve informacije vezane za nju naći ćete i na našem sajtu.

Komentari (1)

  • Sam Fisher

    19.05.2009 - 11:07

    nisam veliki fan metal gear-a…ali volio bih da izađe 5 dio, pošto me je četvorka i više nego iznenadila….pozitivno, naravno… :))
    makar sumnjam da će izaći prije 2011…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?