HCL.HR

Hitman nije kompletna igra, ali nije ni u Early Accessu

Zoran Žalac 10.07.2015.   •   10 komentara


Novi Hitman koji će izaći iz ormara 8. prosinca ove godine neće biti puna, završena igra. No, isto tako neće biti ni Early Access naslov za testiranje.

Razvojni tim IO Interactive pojasnio netipični razvojni model novog Hitmana. Još smo na E3 sajmu doznali kako ćemo dobar dio sadržaja za igru dobiti naknadno, ali ćemo ju imati priliku zaigrati još ove godine – točnije 8. prosinca. Tada nam je to zvučalo kao da će Hitman slijediti primjer Codemastersovog DiRT Rallyja i izaći kao Early Access naslov. Međutim, IO Interactive ističe da to neće biti takav slučaj.

Hitman će izaći s „pristojnom“ količinom sadržaja. Ne spominju se neke mjere te količine, ali se jasno daje do znanja da će sadržaj koji bude dostupan po izlasku biti konačan, dovršen i ispeglan. IO Interactive će potom nadograđivati igru tijekom 2016. godine novim misijama koje će biti besplatne za sve kupce igre. Dakle, platite 60 eura, dobijete igru u digitalnom izdanju, a zatim dobivate nadogradnje tijekom iduće godine.

Ovakav model podsjeća na epizodne formate Telltaleovih avantura, ali Hitman ipak neće biti epizodna igra jer njegove misije neće biti povezane zajedničkom pričom. Ili barem ne onom koja bi ostavila cliffhangere nakon svake misije.

Što Vi kažete na ovakav pionirski model koji predstavlja svojevrsnu devijaciju današnjeg „preorder“ ludila?

Komentari (10)

  • Mentor

    10.07.2015 - 10:42

    Ovo je postalo pravo zajeba*e sa narodom, ako je ovo lafo najbrža rastuća industrija šta onda svi izbacuju polovne igre(kako bi kasnije prodao dlce-eve i ostale gluposti)na tržište kako sad da niko za hljeba nema. Još malo pa će se svaka misija unutar igre početi naplaćivati. Jedini način da se ovo zaustavi je namjernim ne preordanjem igre bilo kojeg developera koji se na ovakav način ponaša prema gamerima. Jes u ovom slučaju Hitman će djeliti free sadržaj i svaka im čast ali ih ima gomilu koji neće. Također ovo igra će izaći u "pristojnom" sadržaju, hoće ali malo sutra.

    • SnowGamer

      @Mentor, 10.07.2015 - 11:06

      +1

    • Ing3n

      @Mentor, 10.07.2015 - 14:00

      Ja već dobrih nekoliko godina bojkotiram ubisoft, EA i ostala ovakva sranja. Najbolji način ovakno nešto niti ne kupiti kako bi se bagra vratila na normalne načine izdavanja igara. Prije updateova i DLC-a developeri su se bar potrudili ispolirati igru do kraja prije izbacivanja.

  • danijel0009

    10.07.2015 - 11:59

    Ako ovaj hitman nije nastavak absolutiona , šta je onda ja nekužim.

    • Marek98

      @danijel0009, 10.07.2015 - 12:07

      Hitman Absolution je bio propast Hitmana,nema vise Diane,nema vise nicega sto je bilo,samo sam Agent 47. Dakle,ne bi bilo zanimljivo nastaviti pricu jer igra Hitman ne treba da ima pricu jer si ti placeni ubica i ti trebas da ubijas ljude,a ne da bude kao u Absolutionu. U ovom delu,ponovo ima svega sto je bilo od prvog do cetvrtog dela.

  • Marek98

    10.07.2015 - 12:08

    Svi delovi su dobro optimizovani,ako ovo ne bude mislim da cu se ubiti..Sta urade od hitmana,nije dovoljno sto jos ne lici na njega samo jos da ne optimizuju pa je propao hitman..

  • liberiumplayer

    10.07.2015 - 12:28

    sva sreca pa nisam napravio pre-order…baš kao što je @Mentor rekao, ovo je sprdacina sa narodom i gamerima…ako nisu u stanju dati cijelu igru do tog datuma ,onda neka prebace na drugu godinu i objave ju kada ce biti gotova…

  • kmarkecGamer

    10.07.2015 - 12:57

    a dobro, bar ce svi dodaci biti besplatni. nadajmo se da ce bar bit optimizirano kako bog zapovijeda

  • goldfinger

    10.07.2015 - 15:35

    Meni se ovo čini ko totalni shit….Ako već platiš 60€,za to očekuješ,u najmanju ruku,i totalno kompletan proizvod.

  • trulex

    10.07.2015 - 16:26

    Zakur*c im je ova logika, nema šanse da preorderam, čak ću razmisliti dal da i jogurt verziju isprobam, jer ovo liptarenje pomalo je užas. Stari dobri blood money, izašao nigdje peča igra savršeno radila.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?