HCL.HR

Otkriveni su datum izlaska i detalji posljednjeg DLC-a za Hollow Knight

Pero Mlinar 17.07.2018.   •   1 komentara


Krajem kolovoza popularni mali naslov Hollow Knight dobit će i svoj posljednji DLC. Studio Team Cherry objavio je datum izlaska i detalje besplatnog dodatka pod nazivom Gods & Glory.

23. 08. ove godine simpatični će vitez krenuti u svoju posljednju avanturu diljem prostranstva Hallownesta u zaključnom DLC-u za Hollow Knight pod nazivom Gods & Glory. Završno poglavlje viteške igre stići će na PC i Nintendo Switch gotovo sedam mjeseci nakon službene objave da je na njemu započet rad.

Otkriveni su neki detalji o tome što možemo očekivati u novoj avanturi. Osim zadatka kojeg će obilježiti potraga za mističnim bićem, Godseekerom, protiv bosseva koje ćemo zateći na putu umirat ćemo uz zvukove novog soundtracka, a dijelom arsenala postat će novi privjesci (Glorify Charms).

Prelaskom DLC-a, a samim time i igre, otključat će se novi mod za ponovno prelaženje kojeg tvorci igre, studio Team Cherry, nisu htjeli otkriti. Neki nagađaju da bi to mogao biti New game +, ali trenutni favorit je boss rush mod.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • PrydaCro

    17.07.2018 - 19:51

    Kako to da niste ovu igru recenzirali ili se ja varam???

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?