HCL.HR

Hrvati osvajaju Kickstarter društvenom igrom Machina Arcana

Erna Fučić 06.09.2018.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Hrvatski tim dizajnera predstavlja novu ediciju svoje društvene igre obavijene steampunk šarmom! Na Kickstarteru im za sada dobro ide i već su ostvarili zacrtani rezultat.

Tim dizajnera iz Hrvatske, uz nekoliko stranih suradnika, trenutno ima aktivni Kickstarter projekt s novom edicijom svoje uspješne društvene igre – Machina ArcanaRadi se o horor igri zamišljenoj za 1-4 igrača, a prema riječima dizajnera možete očekivati ‘atmosferu inspiriranu Hellraiserom, Gigerom, Beksinskim, Cronenbergom i The Thingom, s tonovima okultnog, zapakiranu u psihološki i egzistencijalno zahtjevno ruho’. Igra dolazi s više scenarija, koji igrače bacaju u bezbroj situacija gdje se bore za vlastiti život u mračnim, ukletim hodnicima, a na kraju svake priče očekuje ih i posebna mini-igra.

Dizajn je jedinstven, a ilustracije su u tonu misterije, horora i užasa, te vam vjerno dočaravaju scenarije koje su dizajneri osmislili. Sve je začinjeno zdravom dozom steampunk žanra, a na raspolaganju će vam biti osam istraživača, koje će progoniti do čak 25 različitih čudovišta iz noćnih mora. U scenarijima će vam biti na raspolaganju preko 60 predmeta, a otključavanjem projektnih ciljeva sadržaj samo sve više raste! Ono što je posebno u mehanici igre je upravo specifično kombiniranje raspoloživih predmeta, kako bi ih optimizirali za svojeg lika.

Bacite oko na projekt, a ako se zaljubite, svakako podržite ovaj domaći proizvod.

Komentari (1)

  • emporio

    08.09.2018 - 10:43

    hvala na info, podržao sam ih!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?