HCL.HR

Hrvatska avantura Bear With Me treba vašu pomoć

nebel 11.10.2014.   •   5 komentara


Pomozite sunarodnjacima da se istaknu na Collective platformi Square Enixa s igrom Bear With Me, koja trenutno skuplja glasove podrške.

Mladi hrvatski razvojni tim naziva Indiefferent, koji čine doslovno dva momka iz Zagreba, priprema zanimljivu point and click avanturu za PC. Nazvali su je Bear With Me, a već sâm naslov otkriva da će se dobar dio igrina humora oslanjati na vješte igre riječima.

“Bear With Me je crno-bijela 2D point and click “horror” noire avantura. Igrač je u ulozi Amber koja mora riješiti misterij svog nestalog brata, pri tome joj pomaže njen vjerni plišani medvjedić koji je sasvim slučajno umirovljeni privatni detektiv.”, kaže nam je Andrej Kovačević putem maila. Andrej je inače zadužen za programiranje i menadžment projekta, a drugu polovicu tima čini Hrvoje Maroš, zadužen za oživljavanje virtualnih likova kroz magiju grafike i zvuka.

Kužite? Medvjedić? Bear With Me?

Ova igra je završila na Collective platformi velikog Square Enixa gdje indie timovi mogu predstavljati svoje koncepte i nadati se da će ih zajednica gamera podržati. Ukoliko skupe dovoljno glasova, Square Enix će ih podržati u stvaranju Kickstarter ili Indiegogo projekta koji će omogućiti da igra ugleda svijetlo dana u najboljem mogućem izdanju.

Bilo bi to ostvarenje snova za ove domaće developere pa ako vam se igra čini zanimljivom pratite ova tri jednostavna koraka i pomozite im zadiviti Square Enix.

1.) Posjetite ovaj link 2.) Prijavite se na svoj Square Enix Collective korisnički račun (možete putem Facebooka)
3.) Kliknite na veliko dugme YES

Komentari (5)

  • Cholla

    11.10.2014 - 17:17

    Hajde momci i cure napravite nesto fino za nase timove sa Balkana.. 😉

  • dex19

    11.10.2014 - 17:27

    Glasovao, igra izgleda super svaka čast

  • mrxa

    11.10.2014 - 22:01

    Drago mi je ima još timova kod nas koji rade igre. Samo iskreno, glup mi je ovaj pristup žicanja glasova. Ok, "naši" su i sve ali ako su fakat dobri, neće im trebati ti naši glasovi…nek se istaknu radom. ja dobijem plaću zato što radim i dolazim na posao a ne jer moji frendovi, poznanici i kolege šalju mailove preporuke mom poslodavcu.

    • Mojsije

      @mrxa, 12.10.2014 - 08:14

      Ne znam kako je tvoj rad tocno usporediv sa ovime, barem ja to ne vidim. Pa dio posla i je da se javljaju svim medijima kojima mogu i koji su zainteresirani za igre da se malo prosiri rijec o tome sto rade. I ne shvacam zasto bi se trebali prvo proslavit da bi ostatak drzave ili svijeta saznao za njih, to je po meni potpuno krivi pristup ljudima koji imaju talent za nesto i koji pokusavaju zivjeti od onoga sto vole. Zbog toga se u drzavi niti ne zna koliko kvalitetnih sportasa, inovatora ili poduzetnika sa super idejama imamo.

  • goldfinger

    12.10.2014 - 08:07

    Podržano…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?