HCL.HR

Hrvatska avantura Kaptain Brawe 2: A Space Travesty osvanula na Kickstarteru

Stjepan Fikter 23.05.2014.   •   0 komentara


Cateia Games pokrenuo je Kickstarter kampanju za nastavak Kaptain Brawea, na čijem razvoju sudjeluje i legenda point’n’click avantura, Steve Ince.

Zagrebački studio Cateia Games, u suradnji s legendom point’n’click avantura Steveom Inceom (najpoznatiji po Broken Sword serijalu), pokrenuo je Kickstarter kampanju za nastavak Kaptain Brawea, preciznije – igru naziva Kaptain Brawe 2: A Space Travesty. Da bradati kapetan ugleda svjetlo dana na PC-u, Macu, Linuxu, Androidu te iOS-u u lipnju iduće godine, potrebno je 150,000 dolara, a da nas dodatno zainteresiraju za financiranje, tijekom trajanja kampanje moguće je besplatno preuzeti prvu igru, Kaptain Brawe: A Brawe New World, koji je izašao 2010. godine.

Domaći developeri za ovaj nastavak pripremaju nam: detaljne ručno crtane 2D scene, jedinstvenu i briljantnu priču koja stiže iz pera Stevea Incea, tradicionalni point’n’ click gameplay s jedinstvenim zagonetkama, Braweov humor te veliki broj otkačenih likova koji će dobiti tretman glasovnih glumaca – a sve to bi trebalo biti zaokruženo s oko 10 sati gameplaya. Kampanja traje još 32 dana pa imate dovoljno vremena da podržite ovaj projekt, pogotovo ako ste fan klasičnih avantura.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?