HCL.HR

Hrvatski Kaptain Brawe, Postal i deset drugih naslova nudi Adrenaline Bundle

Renato Pedišić 04.03.2014.   •   0 komentara


Bundle Starsov Adrenaline Bundle za manje od četiri eura nudi dvanaest odličnih naslova među kojima se ističu naš Kaptain Brawe, Postal, Expeditions: Conquistador te Monday Night Combat.

Ako tražite dobru ponudu koja će vam za male novce napuniti Steam račun odličnim igrama, možda biste trebali baciti oko na Bundle Starsov Adrenaline Bundle. Ovaj paket za manje od četiri eura kupcima nudi dvanaest odličnih naslova koji će zadovoljiti ljubitelje više-manje svakog žanra te one koji se žele baviti programiranjem. Bundle Stars je izračunao kako kupnjom ovoga paketa sveukupno štedite 120 dolara i to po Steamovim cijenama, što je dobro budući da sve igre u ovome bundleu dolaze sa Steam ključem.

Igre i programi o kojima se ovdje radi su sljedeći: side-scrolling RPG Ring Runner: Flight of the Sages, strateški RPG Etherlords 2, indie akcijska avantura Master Reboot, RPG Expeditions: Conquistador, strateška igra kotrljanja kamenja Rock of Ages, nenormalna izometrička pucačina Postal, akcijski indie platformer Gun Monkeys, izometrijska pucačina iz 2002. godine Heli Heroes, križanac TPS-a i MOBA-e Monday Night Combat, program za izradu igara Axis Game Factory, izometrijska trkaća arkada Bang Bang Racing te, kao šećer na kraju, hrvatska point and click avantura Kaptain Brawe: A Brawe New World.

Za nabavku ovoga paketa trebate samo uplatiti 3.66 eura i sve igre u njemu su vaše. Ponuda traje još 27 dana tako da i dalje imate mnogo vremena za donijeti odluku, ali naše je skromno mišljenje da neke vrijedne hitove koji su dio ovoga bundlea ne biste smjeli propustiti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?