HCL.HR

Hrvatsko-slovenski tim ‘uber noobs’ pobjednici CSHR Championshipa 2!

Zvonimir Burazin 09.10.2015.   •   0 komentara


Prošlog vikenda karlovačku igraonicu Warp Omega posjetili su ponajbolji virtualni specijalci i teroristi iz regije pokazati tko najviše zaslužuje vrijedan nagradni fond CSHR Championshipa 2.

U subotu 3.10. u karlovačkoj igraonici Warp Omega okupila su se četiri najbolja regionalna CS: GO tima za završnicu druge sezone CSHR Championship lige pod sponzorstvo tvrtke conn.pro. Organizatori su kroz dva tjedna kvalifikacija i tri tjedna online lige filtirali početnih 30-ak ekipa na četiri najbolje, a to su bili:

– Dječaci (BiH) – n1nnx, kole, huNter, laquila, COKOLADA
– Rewind (Slovenija) – bobar, flow1100, zan, magazin, proof
– Uber Noobs (Hrvatska) – saveey, tomb, dogmaaa, madbone, neuro
– Random5 (Srbija) – et, svojic, mofos, ChiwieV, savela

Svaka država imala je svog predstavnika na natjecanju, a favoriti su bili BiH ekipa Dječaci koji su u online dijelu natjecanja bili neporaženi. Mečevi su nakon malo kašnjenja počeli u 13 sati, a igralo se bez veće stanke sve do kraja natjecanja oko 2 ujutro. U finalu je Hrvatsko-Slovenska ekipa Uber Noobs trijumfirala protiv srpske ekipe Random5, a kući su zasluženo odnijeli glavnu nagradu: 5 Ozone Gaming Argon miševa te 2500 kn.

1. Uber Noobs – 5 x Ozone gaming Argon miševi + 2500 kn
2. Random 5 – 1650 kn
3. Dječaci – 1000 kn
4. Rewind – 5 x Steelseries podloge

Detaljni izvještaj s turnira, snimke mečeva te intervjue s igračima možete naći na webu organizatora, ekipe CSHR, koji u bližoj budućnosti planiraju još sličnih natjecanja u Counter-Strike: Global Offensiveu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!