HCL.HR

Jedna od ponajboljih PNC avantura zadnjih godina dijeli se za manje od 10 kuna

Zoran Žalac 06.06.2018.   •   0 komentara


U tijeku je Humble Deadalic Bundle u sklopu kojega za sitniš možete nabaviti nekoliko vrlo dobrih, ako ne i odličnih PNC avantura za svoj PC.

Žanr takozvanih point’n’click igara davno je proživio svoje najbolje dane, a sada uglavnom preživljava na mobitelima i u Njemačkoj. Upravo iz te zemlje dolazi nam proizvođač i izdavač igara Daedalic Entertainment koji je kroz posljednjih nekoliko godina imao dosta uspješnica u avanturističkom žanru. Tu se prije svih ističe humoristični Deponia serijal koji je u šest godina dobio četiri dijela.

Spominjemo ovo iz razloga što Daedalic trenutno ima svoju akciju na Humble Bundleu gdje si možete priskrbiti mnoštvo njihovih igara za sitne novce. Ranije spomenuti Deponia serijal možete nabaviti u Complete Journey izdanju, što znači tri igre u paketu za manje od deset kuna. No, za isti iznos nećete dobiti samo Deponiu već i tri druge PNC igre: Memoria, Caravan i Anna’s Quest. Sve te igre imaju vrlo dobre ocjene igrača na Steamu.

Ako posegnete malo dublje u novčanik, za 6.65 eura dobit ćete još tri igre: Silence, Witch It i Deponia Doomsday. Za nešto više od deset eura u ponudu se uključuje Bounty Train, The Long Journey Home te odlični Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?