HCL.HR

Novi Humble Bundle paket želi vas naučiti kako se prave igre

Zoran Žalac 07.09.2016.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Za sve one koji se žele baviti izradom videoigara Humble Bundle ima odličnu priliku – možete uštedjeti do 149 eura za Game Maker: Studio Pro.

humble-gamemaker

U Humble Bundle programu najčešće se prodaju igre, no iznimku povremeno učine akcije od kojih je jedna takva aktualna u narednim tjednima. Humble GameMaker Bundle je, kao što mu naziv sugerira, paket za sve one koji se žele ili planiraju baviti izradom videoigara.

Naravno, za taj posao danas je moguće pronaći više različitih besplatnih alata, ali GameMaker je jedan od onih koji za početak pruža dosta mogućnosti, ima integraciju sa Steamom, a pomoću njega jednostavno je razvijati i aplikacije za mobilne uređaje.

Doduše, Game Maker: Studio Pro nije baš jeftin – u redovnoj prodaji košta 140 eura za osnovni program te do 640 eura za sve popratne dodatke, tj. module. No, u ponudi Humble Bundlea za osnovni Game Maker plaćate koliko želite, a za više od 14 eura dobivate još i module za HTML5, Android, iOS i Windows UWP. Pored toga dobivate izvorni kod za 12 igara prema kojima će vam biti lakše razumjeti sam razvoj vlastite igre.

Ogromna je to ušteda i vrlo dobra prilika pa svakako navratite na Humble Store kako biste ugrabili ovaj odličan paket ako ste ikada pomislili da bi bilo zgodno jednoga dana napraviti neku videoigru.

Komentari (2)

  • Luka1234

    07.09.2016 - 16:34

    Ovo je jako Korisna stvarcica 😀

    • TypicalHog

      @Luka1234, 07.09.2016 - 20:25

      It is indeed 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?