HCL.HR

Humble Store dijeli besplatnu igru – Stealth Inc. 2

Zoran Žalac 29.08.2015.   •   2 komentara


The Humble Store se već priprema za gejmersku jesen tako što ljeto ispraća velikim sniženjima i akcijama u sklopu koje dijeli i jednu besplatnu igru za Steam.

Do 11. 09. skromni dućan Humble Store ima End of Summer Sale promotivnu ponudu tijekom koje će se na popustu ondje naći brojne igre za PC. Akciju su čak započeli nudeći igru Stealth Inc 2: A Game of Clones potpuno besplatno. Riječ je o dobro prihvaćenom stealth platformeru koji se inače prodaje po cijeni od 15 eura. Besplatno ga nabaviti možete do kraja ovog mjeseca.

Osim besplatne igre, na Humble Storeu ćete naći i niz odličnih ponuda za sitniš. Odlični Brothers: A Tale of Two Sons je tri eura, a Rogue Legacy, Legend of Grimrock i Terraria po dva eura. Ponude će se mijenjati svakodnevno, a najbolje ih se može iskoristiti uz tzv. „Build Your Own Bundle“ opciju u kojoj se popust na ukupan iznos povećava što više igara uzimate. Trenutno su za tu opciju dostupne Telltaleove i Codemastersove igre – za tri igre se obračunava popust od 66%, za dvije 72%, a tri 75%.

Komentari (2)

  • MaliMicek

    29.08.2015 - 19:15

    Preuzeo 🙂

  • funky0308

    30.08.2015 - 07:39

    Jel to greška na kraju teksta?
    Vjerojatno bi trebalo ići: za jednu se obračunava popust od 66%, za dvije 72%….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?