HCL.HR

HyperBrawl Tournament je rukometna igra s fantasy zapletom

Zoran Žalac 07.07.2020.   •   1 komentara


Ovoga ljeta dobit ćemo neobičnu rukometnu igru kakvoj se nitko nije nadao. Provjerite kako izgleda HyperBrawl Tournament.

Nedavno je predstavljena službena rukometna simulacija Handball 20, a sada stiže i fantastična alternativa zvana HyperBrawl Tournament. Doduše, nije to baš sport blizak rukometu – moglo bi se reći da ima i elemente američkog nogometa, ali cilj je rukama ubaciti loptu u protivnički gol, tako da je gameplay ipak bliži rukometu.

No, ovdje su tereni zapravo arene iz kojih lopta ne može izaći, a u njima se pojavljuju i raznorazne prepreke. Mečevi se odvijaju s četvero natjecatelja na terenu, a na izboru imamo 12 likova podijeljenih na tri klase. Neki su brži, neki otporniji na udarce i sl. Svi likovi mogu koristiti HyperCurve tehniku upućivanja udarca zakrivljenom putanjom, ali i oružja koja se pojavljuju na terenu.

Igra će imati sedam različitih modova uključujući kampanju, moći će se igrati s još troje igrača u lokalnom ili mrežnom multiplayeru, a u single-playeru će imati tri težine igranja. HyperBrawl Tournament igrat ćemo na PC, PlayStation 4, Xbox One te Switch platformama ovoga ljeta.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?